summer in the city

Jaha ja, så var man i Stockholm igen då. Det märks att sommaren börjar närma sig för jag är fullbokad i princip hela tiden, därav min brist på uppdatering. Skåne i helgen var fint. Annas vänner var snälla och skåningar. Annas mamma hade bakat en god kladdkaka. Annas badkar var väldigt trevligt och det samma gäller hennes säng, hennes hus, hennes stad och hennes café. Fast det bästa utav allt var nog Annas sällskap och lilla Anna själv. Vi firade min födelsedag i Lund där hon och Cissi bjöd mig på fika på EspressoHouse, sedan spenderade vi kvällen i Köpenhamn med mjukglass och té. Resten av tiden försvann innan jag ens hann upptäcka att jag faktiskt var där och flera spontana små utflykter, fikastunder och oändligt med prat senare fann jag mig själv på flygbussen medans regnet öste ner utanför och en obehagskänsla fyllde mig från topp till tå. Ingen vet var den kom ifrån och som tur var stämde den inte heller, för inget obehagligt hände.

Idag var en gladgladglad dag och jag är lycklig. Traskade till skolan i blå klänning och jesussandaler, upptäckte vid lunch att det var en mycket dum klädsel då jag höll på att frysa ihjäl. Åt årets första lunchpizza som jag delade med Amanda och Jennifer, sen åt vi glass också. Eftermiddagen tillbringades på stan och jag hittade efter mycket om och men min efterläntade klänning som gör att man ser ut som en söt och riktigt läcker gräddbakelse, mm den är det finaste jag vet. Hittade tre andra klänningar som jag är ytterst sugen på också, får se vad det blir imorgon!

Vid halv fem rörde jag mig mot DjurgårnsBrunn för picknick med Nicos klass, mamma och pappa - bra kombination? Svar nej, men det funkade ändå. Jag övningskörde hem och sedan ännu mer, det gick toppen bra det med. Vid nio mötte jag Cicci (den stockholmska varianten, inte skånska) och vi promenerade runt i Örby och Stureby, gungade och pratade så där som vi brukar göra. Åh, jag tycker om den tjejen. Vi ska ses lite oftare, innan hon flyr till Malaga för att plugga i ett år... Men en kram till dig i alla fall, för du gjorde min kväll ännu lite bättre

balen 4 juni 2008

Kommentarer
Postat av: cicci

Naw, jag tycker om dig oxå :) Kommer sakna dig stört mycket när jag är borta, så du måste komma och hälsa på! <3

2009-06-09 @ 23:52:06
URL: http://ceciliax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0