friends with benefits

Ibland bryr jag mig om helt fel saker, ibland fokuserar jag på allt det där som verkligen inte borde komma i första hand. Jag har haft ett underbart slut på en vecka som har varit helt åt helvete men det här bevisar ju bara att allt jag tänker i min ensamhet är fel. Ensam tror jag att det här är slutet, att det aldrig kommer att bli bra igen bara för att det aldrig någonsin kommer bli som förut. Och ja, jag vet att ingenting kommer bli som det var igen. Frågan är bara om det är så dåligt som jag intalar mig. Frågan är om det inte är bäst som sker och om inte allt det här har fått mig att tänka om, undra om jag verkligen lever som jag vill, eller lever i något som jag tror är bra för mig?

Onsdagen visade mig vilka fina vänner jag har, vänner som verkligen bryr sig. Torsdagen spikade det definitivt, en del behöver inte ens säga det, det räcker att jag har dem runtom mig så förstår jag. Fredagen tillbringades med Amanda och vi gick på stan, åt middag hemma här och sedan tittade vi på film, åt godis och bara hängde hemma. En lugn kväll som verkligen behövdes. Idag har jag varit i stan med lilla syster. Hennes tolvårs present var en dag på stan tillsammans med mig och det var riktigt kul, vi hittade jättefina saker och jag vet att jag gjorde henne glad, det är en känsla som är väldigt svår att slå. Hockey och middag ute med familjen och sedan hem till Frida för x antal koppar svartvinbärsté som påminde om högstadiet. Vi satt vid köksbordet i evigheter och jag tror att vi skulle kunna sitta vid vilket köksbord som helst, vid vilken tidpunkt som helst i våra liv och det skulle ändå kännas lika bra.

Det bästa är att helgen, veckan, är inte ens slut. Jag har en hel söndag framför mig och den ska tillbringas med plugg, té, träning och kanske lite mera prat med en annan gammal vän som jag har försummat på tok för mycket den senaste tiden.

Dags att tänka om, prioritera annorlunda och göra allt det här som får mig att må som jag mår just nu, varm om hjärtat och glad i tanken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0