välkommen hem

Det har varit en väldigt upptagen men väldigt trevlig helg och veckobörjan och min sällskapssjuka blir allt värre fastän jag måste erkänna att det är rätt skönt att vara ensam nu igen. Fredag och valbord tillbringades med grillning tillsammans med pappa och Nico, sedan en tråkig brasa för att sedan se på film med Sebbe. På lördagen bakade jag och mamma bröd, sedan åkte jag raka vägen ut till Värmdö, landet, skogen och hade en riktigt härlig sommarkänsla kväll där vi satt runt en brasa, drack cider, spelade gitarr och sjöng allsång med massa trevligt folk.

Det blev en sen natt och en tidig morgon. Jag och Jennifer var uppe, stekte pannkakor och gjorde frukost på sängen åt Amanda, en lite försenad födelsedags present. Därefter promenerade vi i solen till högdalen för att spela bowling, vi tog tunnelbanan till sankt eriksplan och gick vilse på vår väg mot Cyber Town. Vi spelade en omgång och jag fick kramp i benen. Vidare in mot stan för att se på Snabba Cash, var väl inte min favoritfilm kanske men popcorn är gott och trevligt sällskap gör alltid allting bättre. Kvällen avslutades på Koh Pangang, världens mest underbara restaurang. Vi trodde nästan att vi var i Thailand. Sedan satt vi i baren och snackade med en charmig och snygg bartender som blandade goda drinkar. Dock alkoholfria till lilla mig och Jennifer...

Måndag blev det kort skoldag, körlektion, promenad med Fridisen för lite taigensnack, träning, ett evigt rännande för att hitta Tropicanasmoothie (det fanns inga...) och sedan tillbaka hem med Jennifer och Amanda. Jag och Jenni somnade vid ett och stackars Amanda photoshoppade enda till klockan halv tre... Idag har vi filmat Nico, Mona och Adam. Sedan jobb.

Ordentligt jäkla trött men en fin helg med fint folk. Kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0