favoritdikt från favoritfilm

I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick, it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right, I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you
not even close, not even a little bit
not even at all


10 things I hate about you - en film som alla verkligen borde se <3<3

och så kom ännu ett slut..

..slutet på 2008 ? Shit. Jävlar. Och fy fan. Har det redan gått ett år ? Det är sjukt, jag minns ju ingenting av allt som hänt under året. Allt har gått så otroligt fort. Känns nästan som om jag förlorat ett helt år. Another year has come and passed. Eller om man nu kan säga så.. Men iafa, med tanke på hur mycket som har hänt under det senaste året känns det väldigt väldigt konstigt att det bara är ett enda år som har passerat.
Ett kort år. 12 ynka månader. Endast 52 veckor. Och bara 365 dagar. Är det verkligen så mycket tid som har gått? Eller kanske så lite tid. Jag vet faktiskt inte ens själv om det är en lång tid eller inte för mig. Det har ju hänt massor. Jag har till och med lyckats glömma (eller kanske förtränga?) mer än hälften av det..

För ett år sedan prick var jag med familjen i USA. Det var roligt, men jag mådde ganska dåligt. Det känns både nära och långt bort. Vet inte ens hur jag ska kunna förklara hur det känns. Vi var iafa där emmelan 26 december 2007 och 13 januari 2008. SERIÖST, om två dagar kan jag säga att det var TVÅ ÅR SEDAN jag var i USA. Gaah det känns som att mitt liv bara rinner iväg, som sanden i ett timglas.
Menmen, när jag kom hem från USA var det första jag gjorde att helt screw things up. Fest den 17 och jag liksom förstörde allt och tappade kontakten med mina förtillfället tre bästa kompisar typ. Aja. Livet gick iaf vidare, som det alltid gör och även fast jag mådde skit så kom jag igen. Under våren hände nog inget speciellt, för jag minns ingenting iafa. Sedan kom sommaren. Lovely sommar!! Jag följde med pappsen till Sundsvall på nån "biltjossan" som mamma så fint kallar det. Efter det var jag i Norge ca 2 veckor med älsklings P och C. Sedan den 31 juli bar det av till Ungern. Hemma igen den 8 augusti och bara en vecka senare började skolan. Fy fan säger jag bara. Södra Latin var ingen hit för mig alltså. Första dagen satt jag och grät i trappen. Andra dagen tvingade jag mig dit. Och så fortsatte det i tre veckor. Den 5 september gick jag min första dag på Värmdö Gymnasium, och det var en klar förbättring! Nu har jag gått där i ett halvår och trivs super bra! Har träffat massa nya människor och för en gångs skull känner jag mig nästan nästan lite social! Jag är iaf inte världens blygaste och kompisar har jag ju. Jag mår t o m bra av skolan! Innan jag började där, alltså både i Sjöängen och på Södra Latin, led jag verkligen och mådde jätte dåligt. Men nu ser jag nästan framemot skolan och har ingen ångest alls! Thank GOD att min plats blev ledig.

Oj. Värsta långa inlägget det blev nu. Säkert ingen som orkar läsa hela. Men whatever, det är ju min blogg, min "dagbok", mitt liv. Och jag både orkar läsa och skriva så i don't care
Och jag blir alldeles lycklig av att jag kan säga att fastän jag tappat kontakten med nästan alla jag känt under det senaste åren så har det här året varit ett bra år.
Tack 2008, I will always remember

Underbara lov !

Ååh just nu längtar jag till en massa saker! Jullovet är verkligen i full gång och jag har som vanligt råkat boka upp mig lite för mycket, men jag tror nog att jag ska hinna få några dagars vila också, haha. Än så länge har jag lyckats bestämma:
29 dec - Sooovmorgon!! Promenad halvägs till Farsta C, shopping och promenad hem. Sedan ishockey med Pappsen bror Stor, storebror och lillasyster
30 dec - Träffa A från skåne. Skridskor och fika i Farstanäset (?) med P, E, C och F
31 dec - NYÅRSAFTON. Middag hos söten P och sedan vidare på hemlig ort
1 jan - Nytt år, nya löften och mitt nya liv ? Vi får väl se hur jag lyckas
3 jan - Barkarby Outlet med Pappsen och Bror för att köpa upp mitt presentkort
4 jan - Fotbollsturnering i jag-vet-inte-var ? + Jocke och Lisa fyller år !
Sen ska jag hinna med att träffa S och L i klassen. Kanske J också ? Gymma och/eller ut och springa ska jag göra någon eller kanske flera dagar och förmodligen massa som jag har glömt bort att jag ska göra också! Det vore typiskt mig...

Just nu längtar jag iafa jätte jätte mycket tills imorgon. Det kommer bli super mys. Vi ska ha med oss kaffe och varm oboy i termosar. Sen ska vi ha mackor och lussebullar och pepparkakor och massa annat gott fika med oss. Så först ska vi åka skridskor tills vi är alldeles kalla och trötta. Sen blir det till att sitta ner och mysa med all vår mat. Hoppas bara inte isen smälter, haha det vore ju såå lyckat om den gör det. Eller så kanske den är för tunn så vi ramlar ner i vattnet som Mamma tror. Men det får vi väl hoppas inte händer!

myskläder

Det är kallt ute. Riktigt jävla kallt. Jag gick hem från Farsta C och när jag kom hem hade jag ingen känsel i tårna längre. Men det är lite mysigt, det är ju vinter trots allt. Plus att det var jätte fint ute, det glittrade om träden och hade det varit liite mer snö ute hade allting varit perfekt! Synd att jag glömde min kamera hemma ananrs hade jag kunnat ta en bild för det var så otroligt vackert.

Efter att ha varit ute en sån här dag känner man verkligen för att sätta på sig myskläder, vira in sig i tusen filtar, koka en kopp te och sedan sitta i soffan och läsa. Just vad jag gorde när jag kom hem också ! Läste "Lyckans Hjul" och hade på mig mina stickade mockasiner som jag fick i julklapp av mamma! H a ha, det är världens sötaste och skönaste saker som man kan ha på fötterna.


en bild på mina myskläder! Tights, stooor tröja och mina älsklings mockasiner
bästa jag vet <3

Yes, please


yess

Min kväll igår räddades tack vare en kopp te, boken Lyckans Hjul, min julklappsskiva Nått gammalt nått nytt nåt lånat nåt blått- Håkan Hellström, och tanken på att jag skulle gymma med söt P idag på morgonen. Så puss till dig.

Gymmet idag däremot blev inte så lyckat, svimmade efter ca 15 minuter och sen var jag lite trött, så det blev inge vidare träning. Anledning? Att jag inte ätit tillräckligt påstod dem, men det var det väl värt för jag hade gått ner ett kg sen igår och ytterligare ett under dagen!

Nu sitter jag framför söta P bärbara dator i hennes rum och skriver. Vi ska ha filmkväll/natt och se aaalla bra filmer. Hyrde precis the holiday, PS I Love You och Mamma Mia, sen har sötnöten Notting Hill och jag fick alla Eva & Adam serier i julklapp, h a h a. Vi tänkte egentligen se Forrest Gump, Föräldrafällan och the Notebook men dem fanns inte att hyra... Sen tänkte vi titta på Titanic om vi hinner, fast med tanke på att den är ganska lång, lång, lång och vi såg den förra veckan så får vi väl se om den hinns med, h m m.




Nu är det filmtime <33

förvirrande

Herregud. Hur ska man förklara den här känslan då. Det kommer mest bli lösa ord och svammel. Snurrigt, virrigt och alldeles för mycket tankar. Eller kanske för lite tankar... Förvirrad, besviken. Sviken och lämnad är vad jag känner mig. Mitt liv är alltid på dina villkor. Mitt liv är alltid alla andras. Det är som om jag är frånvarande även när jag sitter mitt bland alla. Som om jag är ensam i en full värld. Som om jag är svartvit mitt bland allt färgglatt. Allting som betyder något, och allting som inte betyder något, det flyter liksom samman. Allt hör ihop men på ett obetydligt sätt. Sedan sakta, rör sig allting bortåt och ingenting jag gör kan stoppa det. Likt ett tåg som lämnar stationen, eller en båt som lämnar hamn. Mindre och mindre ju längre bort det kommer och tillslut försvinner det helt bortom horisonten och ingenting finns kvar. Mitt liv försvinner framför mina ögon och mina händer famlar förtvivlat efter något att ta tag i när jag faller över kanten.

Och alla de som betyder något för mig har en tendens att försvinna. Jag lever som i en dimma. Ibland hittar någon in, men sedan tappar jag bort den. Vilse i dimman. Förlorad i dimman. Då finns inget annat att göra än stå kvar där för
d ä r   k a n   i n g e n   n å   m i g ,   k a n  i n g e t   f å   m i g
att förstå




Lämna mig inte, för lämnar du mig nu då går jag isär
Men jag går inte isär när jag går med dig <3

månad

Yes. Jag upptäckte att jag hade månadsdag för min blogg igår! Så julafton är inte längre "bara" julafton, det är också månadsdagen för min blogg. Vilken underbar dag. h m m . Iafa, dagen till ära tänkte jag göra som alla andra bloggare och lägga upp en lista, som jag givetvis snott från någonannans blogg. Så please enjoy och läs min första lista, eller skit i det !

Brukar du komma i tid: Jodå oftast
Brukar du titta dig i spegeln: Ja alldeles för ofta...
När mår du bra: När jag slipper vara ensam
När blev du fotad senast: Var väl idag, av mig själv tyvärr ><
När och varför grät du senast: Tror faktiskt det var ett tag sen nu, men är väl för att allting är så värdelöst
Var det pinsamt att svara på det: Nej
Vad pluggar du: Sam/ekonomi på Värmdö
Vad tycker du om fötter: Ehm är väl inte direkt någon favorit men
Vad hade du i din mun senast: Mjölk
Vad har du på dig: Randiga pjamasbyxor, svart linne, favvotrosor + bh och storebrors tröja!
Vad saknar du: Honom
Vad är din favoritdryck på morgonen: Ingefära och citron te
Vad ska du göra i sommar: Till Frankrike, på festival, till Gotland och jobba förhoppningsvis

Vad vill du jobba som: Vet inte riktigt, något som behövs
Är du smart: Hm ibland, beror väl lite på
Är du aktiv i skolan: Allting är väl relativt, men ja

Är du musikalisk: Älskar musik och kan väl sjunga lite och spela lite piano
Är du bortskämd: Njaa inte direkt

Är du trött: För en gångsskull inte, faktiskt!
Är du nöjd med ditt liv: Nej, men det är man väl aldrig typ
Vad gör livet värt att leva: Det undrar jag varje dag
Vad i livet ångrar du: Alla mina misstag snedsteg usch
Vem ringde dig senast: typ.. ingen?
Vem fick du sms av senast: Söt P, tror jag
Vem kramade du senast: Farmor ...

Din första:
Operation: Har nog aldrig opererat mig, vad jag vet

Piercing: Hål i öronen bara, men skulle vilja ha i tungan!
Tatuering: Har ingen, men vill ha det också nångång
Bästa vän: Sophie och Maria, gamla dagiskompisar
Kärlek: haha måste väl vart Dagismax
Fylla: Bröllopet

Sport: typ gymnastik när ja va fyra, hah
Semester: tror jag var på kreta (eller mallorca?) när jag var ett

Konsert: Riktiga konserten var väl typ Deep Purple i femman (inte mitt val..)

Favorit:
Film: Titanic, Fröken Sverige, Dirty Dancing, P.S I Love You
Tvprogram: One Tree Hill !!
Musik: Massor, men Amanda Jenssen och Håkan Hellström just nu
Drink: Haha, jag är så dålig på sånt, alla klagar på mina blandningar!
Sport: Fotboll
Plagg: Tights och sockor
Bok: Alla Marian Keyes och Harry Potter (sååå nördig)

Just nu:
Äter du: Ingenting.
Dricker du: Ingefära och citron te
Ska du: Lägga in bilder från kamera sen sova
Lyssnar du på: Nya Håkan skiva jag fick av bror
Väntar du på: Att Du ska smsa

Tittar du på: Mitt fina ny iordninggjorda rum!
Känner du dig: Glad och besviken


Vad du föredrar hos det motsatta könet:
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage
Busig eller lydig: Busig

Puss på Dig


God Jul

God Jul lite i förskott! Eftersom jag, enligt min söta mamma, har datorförbud på julafton får jag ta och skriva God Jul en dag för tidigit. Imorgon är det som sagt julafton och det ska bli mysigt. Jag har laddat upp med:
- En ny spellista vid namn "Julsånger" på Ipoden
- En nyköpt klänning, svarta strumpbyxor och guldiga örhängen att ha på mig
- Att baka lussebullar, pepparkakor, marsipan, knäck, två sorters bröd, muffins och sockerkaka
- Städat hela huset
- Julpyntat hela huset
- Köpt julgran och klätt den
- Köpt och slagit in (nästan) alla julklappar


Så allt jag kan göra nu är att vänta. Fast det kommer nog inte bli allt för mycket tid över för kvällen har redan gått och jag har hunnit träffa vän med samma namn sedan varit hos grannar och ätit julskinka enligt tradition och nu ska jag bara sova för imorgon ska vi upp tidigt så det fortfarande är mörkt ute och då är det jul

Music I like

Gud vad jag ångrar att jag slutade spela piano. Eller, det var ju sjukt tråkigt på alla lektioner och jag hade urusla lärare som lärde mig tråkiga låtar. Men det är kul att kunna. Och jag hörde typ min kompis kompisar spela, så sjukt fint och sjukt bra. Blir typ kär i musiken. Och gitarr vore nästan ännu roligare, det är lite enklare att ta med sig lite överallt. Tänk vad mysigt att kunna spela på stranden och varsomhelst och överallt.



Samson Let's just fall in love Boston Fidelity Noone wants forever Carry you home Mad world Forever young Don't worry My Immortal En svår och jobbig grej Hallelujah Rusningstrafik Tvivel Om du lämnade mig nu Prinsessor Svenska Hjärtan När ingen vet When the Children Cry How to Save a Life Känn ingen sorg för mig Göteborg Magiskt men Tragiskt Brännö Serenad Det är så jag säger det För en lång lång tid The Worlds Greatest

Amanda Jenssen James Blunt Marit Bergman Lars Winnerbäck Lasse Lindh Rufus Wainwright White Lion Gary Jules Laurel Music The Fray  Håkan Hellström Melissa Horn


Nemi

Haha. Nemi är min favorit, hon är så jävla skön. Läser den i DN (eller är det kanske i SvD?) varje morgon.



Hon bara är liksom. Svårt att förklara på vilket sätt men så sjukt härlig iafa. På nåt sätt kan jag tycka hon är djup.. ni vet, mycket blir sagt av bara de här fyra bilderna. Det är verkligen sant att en bild säger mer en tusen ord. En bild beskriver så otroligt mycket. Jag önskar att jag kunde rita för då skulle jag kunna visa världen allting jag vill säga. Egentligen letade jag efter en annan nemi-serie men den hittar jag tyvärr inte, den är min absoluta favorit och om jag hittar den ska jag lägga upp den senare!
Men tillbaka till det jag började med. Den här lilla serien säger så mycket utan att man ens tänker på det. Så alla som läser det här kan ju vara beredda på att bli väckta mitt i natten om jag inte kan sova, haha. Älskar alla er som ställer upp, puss

Jullov

En dag kvar till jullovet, otroligt hur mycket man egentligen kan längta! Den här julen kommer att bli så oerhört mysig.
19 dec JULAVSLUTNING
24 dec JULAFTON till mormor och morfar, sedan farmor och farfar och sen hem med familjen
26 dec till kusiner i Gustavsberg, kanske kan träffa på någon i klassen där då, eftersom alla i min klass bor ute på landet (;
27 dec gå på julrean med med söt P och gammal, gammal klassskompis, sedan Miss Li konsert ?
31 dec NYÅR- någonting lovar jag att det blir! Nyår here I come säger jag bara
4 jan söta lilla snöflinga fyller 18 år, Grattis ! och troligtvis en fotbollscup också
Sen händer det massa annat roligt som inte är inplanerat än, t ex gymma, simma, ha filmkväll med massa gamla klassiker och bara trevligt julmys och njuta av min ledighet!

Jag har köpt klart typ alla julklapparna och på lördag ska jag ha en bakdag med sötnöt och jag är bara lycklig. Det är ganska ovanligt faktiskt, eller inte helt ovanligt, men jag är väl inte den som går runt och är överlycklig för mig själv egentligen. Det var nog bra att börja gymnasiet, man bryter liksom sina gamla vanor då. Byter ut allt gammalt som så länge varit mot nytt och fräscht. Kombinerar nya vänner med dem gamla och vips! en underbar blandning som gör att man bara inte kan vara olycklig.


stockholm stockholm. Jag älskar att bo i Stockholm.
Längtar bara tills snön kommer så blir det ännu finare och en perfekt jul <3

..

oupsiie, jag måste nog vara världens sämsta bloggare, uppdateringen är ju sämst! Men jag har inte haft tid eller ork eller lust så det har blivit lite så. Menmen jag ska hitta på nåt roligt att skriva om så ni, du, någon kan få läsa nåt nytt någon dag!


tänkte i alla fall bjuda på min favoritbild för tillfället. Någon tjej från top model något år för länge sen som jag hittade. Älskar verkligen bilden, sjukt fin!

RSS 2.0