L Ä N G T A R

I helgen ska jag ut och fika med mina två bästa vänner, två andra sötnosar  som jag träffade någonstans förra helgen och en kompis till dem. Längtar mycket mycket och hoppas verkligen att det blir av. Kommer bli kul efter en sån här hetsig vecka, har haft typ en miljon prov och inlämningar och det är minst lika mycket nästa vecka igen. Plus att de är typ de skönaste och sötaste människorna ever! Och visst blir man glad när man träffar nya människor? Det är bland det roligaste som finns. Särskilt med tanke på att jag inte är den mest sociala personen.... så blir jag såklart extra glad. Det är så kul att få nya vänner och det känns helt plötsligt som om man betyder lite mer, att någon person man inte ens känner vill träffa en igen, det måste ju betyda att man har någon slags utstrålning och personlighet som andra tycker om, eller nåt sånt iafa. Rätta mig om jag har fel, men det tycker i alla fall jag! Dessutom, vad kan bli bättre än en blandning av gamla sötisar och nya? typ nothing är mitt svar!


min kaffe och sötnöt no.1s kaffelatte nångång för länge sen. She's the worlds greatest <3


Jultomten

"Bli inte rädd om det kommer in en skäggig gubbe genom fönstret o hämtar dej i natt, för ja önskade lixom dej i julklapp"

Det skrev min lilla vän A nere från Skåne till mig för väldigt länge sen. Så länge sen att jag inte ens minns när det var. Jag saknar henne också, hon är en söt prick. Underbar, världens snällaste, lyssnar alltid och ställer upp. Tråkigt nog tappade vi kontakten för ca 8 månader sen, tror jag att det var iaf, och jag var väldigt arg på henne. Men vi har löst det nu och har lite smått börjat ta upp kontakten. Hon fick mig alltid att må bra förut, och hennes sms betydde mycket och hon kunde verkligen få mig att tro på mig själv. Kanske ska jag komma och våldgästa henne i Skåne snart? Eller så kan jag ju alltid skicka tillbaka hennes gulliga citat som jag startade dagens inlägg med, för jag vill att hon vet hur mycket hon betyder.


Nu blev det lite väl smörigt där ett tag så dags för lite ämnes byte. Fast helt och hållet från dagens första mening tänker jag inte bege mig. För söta, j u l e n närmar sig ju med stora steg. 27 dagar kvar nu, och bara 21 till lovet! Fytusan vad skönt det kommer bli. För första gången på säkert fem år längtar jag verkligen till julen. Och inte bara för lovets skull, utan nu längtar jag verkligen till allt. ALLT som har med julen att göra. Julbak, paketinslagning, snögubbar och snölyktor, julafton, julklappar, julhandling, julfika, julmiddag med släkten, julpyntning och ja, till och med julstädningen längtar jag till. Det är ju iofs mest nystädet jag längtar efter, inte själva att städa menmen Det är att jag längtar som är det viktiga.


Remember your promise ?

Alla dagar kan ju inte vara bra dagar, eller kvällar snarare, och ikväll är just en inte bra-kväll. Ibland undrar jag hur mycket ja egentligen betyder för andra.. finns det ens en mening med att jag lever? Är det någon som verkligen bryr sig om mig? Varför har ingen svaren på alla mina tusen frågor och vad i ******* är anledningen till att jag känner mig så ensam?

Om jag försvinner, kommer du att leta efter mig då ?
Om jag gråter och är sårad, kommer du att älska mig ändå ?
Om jag förlorar dig i mörkret, lovar du att vara mitt ljus då ?
Om jag sårar dig, lovar du att förlåta mig då ?
Om jag tittar upp mot himlen en natt, lovar du att vara min sjärna då ?
Om allt känns svårt, kommer du ändå att försöka få mig att le då ?
Om jag ger dig ett minne, lovar du att aldrig glömma det då ?
Om jag dör, lovar du att inte gråta då?

Du lovade att leta efter mig. Du lovade att vara mitt ljus och min stjärna. Du lovade att alltid förlåta mig och du lovade att alltid minnas.
På sista frågan svarade du bara du ska inte dö
och jag älskade dig för de orden, för de löftena och jag älskade dig över allting

                         
I'm afraid this is gonna be a night filled with regret, no matter what I said yesterday 'cause yester love is on my mind


sweet summer

Åh jag hittade världens härligaste bild idag, på någons blogg tror jag. Jag sitter ofta och bara söker på ord och ni anar inte hur mycket fina bilder man kan hitta! Jag lovar att jag typ skulle kunna tapetsera mitt rum med dem snart! Fast det vill jag inte göra för har precis gjort om därinne och det är väldigt väldigt fint tycker jag. Vitt så ser mycket större ut, vita möbler och sen min rosa säng, h a h a. har inte riktigt blivit klart ännu men när det väl är klart kommer det att vara helt fabulous. l ä n g t a r. Nu råkade jag visst komma lite ifrån det jag egentligen ville säga, så tillbaka till min bildsökning! Fick helt plötsligt ett lite impulsivtryck (troligtvis med tanke på att jag är sååååå sötsugen) och ville hitta härliga matbilder så sökte på picnic och fick upp den här härliga bilden!




Visst får den en bara att skrika efter sommar, mysiga picknicker, god mat, fint dukat och allt annat mysigt. Och extra plus för att den är rosa rosa rosa också, det är nog världens härligaste färg. Den är glad och passar fint och man kan känna sig lite barnslig men ändå finfin i det! Dessutom är barnsligt roligt, prinsessor är söta och minns när jag var liten, då älskade jag att klä ut mig till prinsessa. 
me <3 fina kläder 
Menmen det där får jag ta någon annan gång någon annan stans någon annan tid för nu måste  jag nog ner och fixa en kopp te för att överleva sötsuget efter den där bilden och få upp värmen här i vinterkylan. H e r r e g u d  vad mycket snö det är ute!


Yester Me Yester You Yesterday

Känns som att mitt inlägg igår bara blev lite halvdant, så tänkte fortsätta lite runt det där med att man alltid får en ny chans, om ni minns?

When I recall what we had
I feel lost I feel sad with nothing
but the memory of yester love

Många säger att de vill flytta tillbaka tiden och ändra något det gjorde fel, eller gå tillbaka till något som var bra. Men man behöver faktiskt inte flytta tillbaka tiden, för chansen du hade kommer alltid tillbaka. Inte exakt densamma såklart, det vore ju praktiskt taget omöjligt, men en liknande. Kärleken kommer alltid igen, chansen att få träffa nya vänner kommer igen, chansen att ta upp kontakten med någon du förlorat kommer faktiskt också oftast igen. Till och med chansen att inte göra något kommer komma tillbaka. Och vet ni varför? Jo för nu har ni ju era misstag i resväskan, och om inte annat i minnet, och tro mig när jag säger det: är det ett stort jävla misstag ni gjort så kommer ni akta er noga för att göra samma sak igen

Och gå tillbaka till något vore väl också dumt. Som Ellie, Peytons biologiska mamma, i One Tree Hill en gång sa så har varje sång ett slut, men är det en anledning till att inte njuta av musiken? Nej, så är det ju inte. För om låten tar slut så spelar du bara upp den om och om och om igen, och kan du inte lyssna på den så sjunger du den säkert för dig själv istället. Så varför inte bara spela upp ditt minne om och om för dig själv. Minns allt det vackra och underbara, minns färger och musik, känslor och dofter och röster för allting finns inom dig och där kommer det alltid att finnas kvar. Lev i nuet men låt dåtiden finnas kvar i minnet, det är en av de underbara sakerna som minnet finns för.

Allting har en början och allting har ett slut. So lets keep the memory of yester love and move on... <3


Vinter vår sommar höst...

...och sen kommer vintern igen och så börjar allting om. Så är det med det mesta i livet, allting kommer tillbaka och vi kommer alltid få en andra chans. Dont look back and ask 'why? Look forward and ask 'why not?'  Nu är det vinter igen som sagt, och detta för femtonde gången i mitt liv. För tillfället känns livet ganska bra men ibland är det såklart mindre bra.

Om det nu finns någon liten filur där ute som läser min blogg så kan ja berätta att jag länge funderat på att skapa en, men inte riktigt kommit mig för pga många olika anledningar. En sak som skiljer mig från många andra bloggare är att jag inte vet eller bryr mig om vem, eller om ens någon, läser mig blogg. Jag vill bara kunna skriva för mig själv för att rensa tankar ibland. So what om det inte alltid blir så bra, jag får ändå "någon" att prata med. Något som jag just nu saknar enormt i mitt liv.... känns som jag och en person som betyder otroligt mycket är lite ute på hal is.. Menmen, ni kommer få en chans att lära känna mig senare, även fast ni egentligen inte har en aning om vem jag är!


So long så länge och lycka till i snöyran

Välkommen till min nya blogg!

Första inlägget var svårt.. måste nog vara så att det alltid är svårast? Jag tror att jag helt enkelt tar och struntar i ett första inlägg och forsätter med ett andra snart!

See you soon
love, Blueberrymoon


RSS 2.0