when I do my wishes


200 g smör
2 dl socker
1 ägg
5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
½ msk vanlijsocker
4 msk kakao


cry until you laugh

Jaha ja, jag skulle behöva lite terapi idag igen men jag kan ju inte ställa mig och baka kakor vareviga dag. Eller, det skulle jag ju kunna egentligen men sockret är nästan slut och mamma skulle nog inte bli så glad om huset blev överfyllt med godsaker... Får hålla mig till téet idag istället, och lite OTH.

Senare idag blir det fotbollsträning också, det är också bra terapi. Träna brukar alltid få mig att må bra och när jag var på gymet idag kändes allting jättebra, jag hade ingen ork alls och skakade i hela kroppen - underbara känsla - men gymet är ju självklart öppet för alla så jag är lite rädd att det inte längre kan vara samma fristad som det en gång var. Menmen. Jag får nog hålla mig till matlagning och kakbakning när jag inte kan träna helt enkelt.

Nmy NmmNmm gooey, chewy good stuff

Nu doftar det chokladkakor i hela huset och terapi är brabra. Hittade ett recept på chokladsnittar och degen var underbart god, nu ska jag bara vänta på att kakorna svalnar och sedan ska jag lägga dem i min blommiga burk. Tog lite fina bilder också, men mamma har ju snott kortläsaren igen så det får bli en annan gång. Nu kan jag i alla fall sova sött.

luften doftar smultronpaj

Idag är det snöstorm. Det var vad alla sa i alla fall, jag tycker inte det är särskilt mycket till storm, men snöar gör det ju.. Snö är mysigt men det börjar bli lite ensidigt nu att varje morgon knyta på sig ett par tygskor och efter 100 meter vara dyngsur och iskall om fötterna. Jaja, dagen har varit underbart rolig ändå för jag älskar mina fina och jag vet inte varför halva jag bara försvinner samma sekund som jag sätter foten innanför dörren. Jag tycker hemskt och förfärligt synd om alla som måste stå ut med mig här hemma för jag är verkligen den värsta verasionen av mig.

Nu ska jag dricka té och baka kakor. Baka, det är terapi det.

love story

I guess I just can't fake this one


you make me feel alive

tränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränatränaträna

simple plan säger (sjunger) att "our friendship and all the good times we had - you can have it back" men jag håller inte med. Varför ska du få tillbaka det enda som jag fortfarande kan glädjas åt? Det är ju mitt.

en gång för länge sen

Dreams do
come true
if we
only
wish
hard enough


true colours are beautiful

Jag ska börja göra alla de där sakerna som får mig att må bra igen. Helgen var bra och jag trivs med att må bra, jag vill inte att det ska försvinna. Jag ska börja dricka mer té igen, för té är en mirakel dryck. Jag ska börja träna igen för även om första veckorna med träning är dödstråkiga så mår jag så omåttligt bra efteråt och efter ett litet tag vet jag att träningslusten kommer tillbaka. Jag ska börja skriva dagbok igen, inte varje kväll men oftare, och jag ska köpa en ny och börja om på riktigt, skriva om både mina dagar och hur det är. Jag ska läsa mina två böcker - "Du äger" och "Duktighetsfällan" och sedan ska jag lära mig något av dem. Jag ska äta bättre igen, sova bättre igen. Framförallt ska jag umgås med de jag vill, och fullkomligt strunta i dem jag inte vill vara med. Jag ska ha hemmakvällar när jag känner för det, och utekvällar när jag är på det humöret.

Det är dags att ta tag i saker, sluta snacka och bara skjuta upp allting.


you're my sunshine

Jag har haft den bästa helgen på länge och vad som är ännu bättre är att den inte är slut än, jag har ett helt underbart dygn framför mig och under den tiden ska jag titta på OTH, fira lilla syster, gå på hockey, träna och äta frukost med finaste.

Fredagen bestod av en halv skoldag och sedan drog jag, Jennifer och Amanda in till stan för att se på bio. Vi köpte högar av godis och sedan såg vi Sergels "premiär" av It's Complicated tillsammans med alla pensionärer. Den var rolig och en sådan där film som man ler av när man tänker tillbaka på den. Direkt efter filmen åkte jag till Globen för att träffa Frida, vi gick runt ett bra tag och sedan åkte vi hem. På kvällen gick jag hem till henne igen och hade bästa slö/filmkvällen på länge, vi åt massa godis(igen) och glass med varma hallon, drack té och tittade på sämsta filmen jag någonsin sett men vi hade kul ändå. Kom hem vid ett, skrev massa dagbok och somnade. I lördags var jag i Farsta med mamsen för att handla presenter åt Nico, vi hittade jättemycket fint och blev nöjda båda två! På kvällen åkte jag ut till Ösbydalen på tjejmiddag och det var ett udnerbart härligt tjejgäng och vi hade hur kul som helst med singstar, wii och tjejsnack. Sov på Söder och jag log för mig själv enda tills jag somnade.

where did we go wrong?

JAG ÄR SÅ HELVETES JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT SOM HAR MED MAT TRÄNING OCH UTSEENDE ATT GÖRA. KAN NI BARA DRA ÅT HELVETE?


When you lose someone you can't replace

Run - Leona Lewis
Possibilty - Lykke Li
Hurt - Nine Inch Nails
Soldier of Fortune - Deep Purple
Hurricane Gilbert - Håkan Hellström


(förlåt för att jag snodde rubriken Frida)


trick or treat

Jag måste nog ha tagit rekord i onetreehillmaraton under det senaste dygnet eftersom jag började kolla runt sjutiden igår och blev klar vid halv tio idag, fem skivor på 26,5 timmar och jag har inte ens sträckkollat (hosthost) för jag har faktiskt sovit, ätit, duschat, skrivit en sida på min svenska artikel och fikat med familjen under den tiden också. Imponerande skulle jag vilja påstå.

Jag mår bättre också, lite i alla fall. Ungefär fyra koppar té och massa godis har hjälpt rätt så bra mot halsondan och OTH har inte bara rivit upp gamla minnen, det har faktiskt kopplat bort mina tankar under de timmar jag tittat så jag är rätt så nöjd med mina två dagar hemma!

bells are ringing

And everything you had got destroyed


Haley och Lucas

Blickarna svider. Fortfarande. Men hålet i hjärtat värker ännu mer och om jag inte kontrollerar mina tankar är chansen att jag börjar skrika eller hyperventilera större än någonsin. One Tree Hill kommer alltid vara den bästa serien men det var länge sen det var så här smärtsamt att se. Tårarna gör min blick suddig och andan fastnar i halsen men jag vill ändå inte sluta titta för det här är det bästa minne jag har. Det här är mitt minne.


not ready to let you go

Planerna för dagen var att stanna hemma med tanke på matteprovet, historialäxan, spanskaläxan  och engelska provet vilka jag inte hade pluggat till alls.. Men återigen med tanke på matteprovet så kände jag att jag behövde göra det och åkte därför till första lektionen.
Blickarna svider.
Provet tog ungefär 40 minuter och när jag väl var där ville jag inte åka hem utan att köpa lunch och matkortet börjar ju inte gälla förens efter tio så jag satt kvar på matten ett tag och snackade mest skit men sen hjälpte jag IG barnen lite också med deras kompletteringar..

Väl hemma var planen att ajg skulle sova lite, dricka mängder med té med honung och äta mandariner för att bli frisk, men vi hade inga mandariner och inget gott té heller så jag åt risifrutti och kladdkaka istället och slötittade på tv och hittade Extreme Home Makeover. Det brukar vara ganska sorgligt ibland men idag var det inte särskilt speciellt så jag har ingen aning om varför jag grät men när jag gjorde det blev jag sugen på att se någon riktigt smörig och dramatisk kärleksfilm. Smsade Frida och gick dit för att låna hennes OTH box och där blev jag kvar i drygt två timmar då jag satt vid bordet tillsammans med Frida, Jonna och Rebecca, drack té och åt godis och snackade skit. En riktigt trevlig eftermiddag <3


home is where heart is

Om sisådär ett par sekunder fyller en söt liten filur jag känner 18 år och det ska firas. Det ska firas på många sätt! Den där lilla tjejen som inte längre är så liten utan i själva verket blir myndig och gammal är även gammal i benämningen vän. Gammal vän. Jag skulle gärna vilja säga att jag minns första dagen vi träffades men med tanke på att jag precis var sex år fyllda vid den tidpunkten och att jag mötte ungefär 30 andra personer för första gången vid exakt samma tillfälle kan jag inte riktigt minnas det. Däremot så minns jag att vi började leka redan på sexårs och att vi hade en sång som vi alltid sjöng när vi gick i ledet. Jag minns också att Viktor och Simon snodde sången men bytte ut "Frida och Frida" mot "Viktor och Simon". Jag vill mig minnas att vi var kända för den sången rätt länge och när vi inte längre kopplades ihop med ramsan så blev vi speciella för vårat språk, det där finurliga språket som vi fortfarande kommer ihåg även fast vi aldrig pratar det.

Det finns tusen och åter tusen minnen och jag skulle gärna vilja skriva ner alla men det skulle nog ta mig ett par år och då skulle jag snarare publicera det här i samband med din 23 års dag istället för 18års dagen och det skulle ju förstöra en del av nöjet.. Några fina värda att nämna är i alla fall hunden Hugo i en låda under sängen, den där gången när vi åt mellis i ditt kök och jag läste Bamsetidningen, alla skrattanfall vi brukade få när vi åt middag hos varandra, första två kvällarna på Gotland när vi gömde oss för alla för att få lite catch up talk, självmordsfilmerna(INKLUSIVE dödsryck), ketchup-, tandkräm- och toapappersreklamerna och såklart skidresorna, Söderhamnsresorna, kryssningen, regnet, pulka i lekparken, hoppsitoppsileken och som sagt, tusen andra som både du och jag vet om men som kan få stanna mellan oss. För tillfället i alla fall.


Den bästa av alla bästa dagar är du värd och det kommer du att få också <3


another year has come and gone


åkt snowboars i Italien och Romme

grillat med världens finaste vänner

tagit årets första dopp

semestrat i Frankrike

druckit té i Köpehamn

varit på bröllop och dop - samtidigt

hängt med årets skönaste tjejer

bakat evinnerligt massa gott

åkt båt med fina filurer

stekt otaliga mängder pannkakor, pannkakstårtor och kladdkakor

fått fina julklappar och läst Twilight

firat jul och spelat in en tomtefilm på spanska


I read something nice today

Jag har inte ens fått lön än men jag har redan bränt i princip hela, känns sådär lagom kul. Samtidigt är det en resa jag väldigt gärna vill göra så jag antar att det blir + - 0 och sedan några extra plus och då är allt bra igen! Första skolveckan efter lovet, och även den sista på terminen, börjar närma sig sitt slut och slutet innebär Fridas 18års vilket i sin tur innebär massor att fixa och massa skoj!

Har fått tillbaka två skrivuppgifter, en i svenska och en i engelska och jag fick VG på båda. Är det dumt att jag fick VG eller dumt att jag får ångest över betyget? Hur som helst är det ganska svårt att ändra på dem eftersom det var över en månad sen jag skickade in dem och eftersom jag har bestämt mig för att inte må dåligt över sånt jag inte kan förändra känns det som att jag borde släppa det och gå vidare, men med tanke på att spanskapresentationen imorgon kommer gå uruselt och bilduppgiften till igår också gick dåligt är det lite svårt att inte gräma sig.

Det börjar nog bli dags för mig att läsa klart boken "Duktighetsfällan" för jag känner att jag är på väg rakt ner i den just nu.

dröm sött, godis och pussel

smile like you mean it

Tisdagar måste vara det bästa som finns, när man är ledig på dem och det är jag idag. Skönt med en lugn start nu efter jul, 10-17 hade inte varit så jättekul idag direkt. Istället är jag hemma och tar hand om min stackars hals, kul att jag blir sjuk det första som händer. Det blir i alla fall mängder med grönt té med honung i idag och vid tre tiden tänkte jag ta en promenad till Farsta, kolla runt lite där och sedan jobba i tre timmar. Nu blir det té, apelsiner och Notting Hill.

it's just a little too late


det har visst varit lite dåligt med bilder på sistone, inte en enda sedan 22 december - synd och skam. Kände att det var dags att göra något av alla foton jag tog av mina julklappar, så här är en del av dem.
prickig pajform, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, té, fotbad, muffinsburkar, pussel, världensfinastealbummedbilderpåvärldensfinastevän, chaipulver, ritblock, färgpennor, spanienresa, duschkrämer, body lotion, prickig galge, smyckeshängare, Harry Potter och halvblodsprinsen, världensmjukastefilt


some dancing and crying

Idag var en riktigt bra dag och inatt var en riktigt.. konstig natt. Det var länge sen jag hade sånna sömnproblem, typ åttan har jag för mig. Jag la mig halv elva för att orka stiga upp tidigt idag men lyckades inte somna förens halv två. Därefter drömde jag en rad bisarra drömmar och sedan vaknade jag sisådär minst en gång i timmen. Inte förän sju lyckades jag somna ordentligt och då var det bara en timme tills klockan ringde. Jag upptäckte även att räkna får är ett helt värdelöst sätt när man vill somna eftersom jag bara blir sjukt stressad när fåren vägrar hoppa över staketet ett och ett utan istället kommer i stora drösar om minst tio i taget. För att distrahera mig låg jag även och tänkte igenom allas födelsedagar från första januari till sista december, jag räknade alla gångertabeller från ett till tolv och jag tänkte på alla telefonnummer jag kan. Det funkade ganska bra, men det gjorde mig inte det minsta trött.

Vidare till dagen som då har varit fin. Fin på två olika sätt, först var det lite varmare väder, klar himmel med vackra färger och orörd snö både på vägen till och hem från skolan. Sedan har jag haft en riktigt produktivdag eftersom jag lyckats genomlida terminens första skoldag, ta ledigt från jobbet samt avbeställa två körlektioner. Jag har ätit pannkakor och skrattat tills jag gråtit på lunchen hemma hos Amanda också så dagen har minsann inte varit helt tokig.

varmdusch

Det är alltid svårt att skriva lyckliga historier när man själv är på ett humör som speglar motsatta känslor så jag känner att det inte ens är någon idé att försöka. Bättre att muntra upp sig själv och sedan skriva eftersom känslorna på något vis blir mer äkta då. När jag var yngre tröttnade jag på att alla böcker och filmer hade lyckliga slut, jag ville ha något som visade verkligheten och verkligheten slutar inte alltid lyckligt. Efter att äntligen ha hittat en bok med olyckligt slut inser jag hur fel jag haft. Ett olyckligt slut lämnar kvar ångestkänslor och en känsla av att det borde finnas en fortsättning. Och finns där ingen fortsättning så skapar man sig själv en vidare utveckling och det slutar oftast med misär och oro.

Lyckliga slut finns för att skapa hopp, för att få människor att se ljuset i slutet av tunneln och för att så ett litetlitet frö i hjärtat som förr eller senare slår ut till en stor blomma och fyller en med glada känslor, utan att man ens är medveten om förändringen. Jag insåg att nej, oftast fortgår inte livet som i filmerna eller böckerna, det blir inte alltid som man tänkt sig eller hoppats och "vi levde inte lyckliga i alla våra dagar" men om man bara vågar fortsätta hittar man snart en ny väg att gå på, och sedan ytterligare en ny och så småningom blir livet precis som en saga. Inte den sagan du kanske en gång läste, utan en egen saga som blivit skriven i stjärnorna och som kommer att fortsätta skrivas så länge du fortsätter leva.

"Patric jag tror jag är galen, jag kan inte se min panna"

Av någon outgrundlig anledning så är jag nervös. Så fort jag inte har något som distraherar mig eller håller tankarna borta smyger sig ångesten fram och orosmolnen tar över. På ett sätt är det inte särskilt ovanligt, men jag har ingen aning om varför, det känns som om jag har glömt bort något viktigt, som om jag har gjort bort mig och det är bara mitt undermedvetna som vet om det eller som om något hemskt snart kommer att hända och jag någonstans inom mig vet att det är mitt fel. Men jag kan inte för allt i världen komma på vad det skulle kunna vara och på grund av det blir jag ännu mer nojig.

Ja gud, kalla mig knäpp för det är faktiskt just det jag känner mig som!

tuff brud i lyxförpackning

Andra gången på två dagar som jag sitter vid datorn, tufft! Dock första gången på en vecka som jag startar min egna data, det förvånar mig att den inte hade dammat igen helt. Anledningen är att mamma äntligen tagit hem kortläsaren igen så nu är jag i fullgång med att ladda in bilder från december och framåt. Det går inte jättebra med tanke på att jag försöker städa upp den enorma klädhög som på något mystiskt vis byggt bo i hörnet på mitt golv.

Idag är en glad dag, en riktigt bra sistadapålovet-dag. Jag sov till halv tolv, åt mackor och té till frukost och sen åkte jag till Liljeholmsgallerian med mammsen. Jag hittade en sjukt snygg kavaj för bara 50:- på Stadsmissionen, måste vara min lyckodag med tanke på att jag har letat efter en i över ett år nu, och jag såg den precis när vi var påväg att gå därifrån. Köpte även en stickad klänning som var urgullig, och en bok. Aldrig att jag går på loppis/second hand utan att köpa med mig en bok hem. Sedan fikade jag och mamma latte, chokladboll och semla på nåt fik och där blev vi sittande i jag vet inte hur länge. Hittade en skitsnygg jacka som kostade runt 700 - efter rean- så jag ska fundera på den ett tag, sedan kanske jag köper den, kanske inte. Jag är väldigt shoppingsugen och mitt löfte om att börja spara pengar nu när jag väl har något att spara har inte tagit någon bra start. Menmen, lite måste jag faktiskt få slösa nu när jag för en gång skull har något att slösa, spara kan jag göra i nästa liv!


I guess I will always be

And the songs that I have sung
Echo in the distance


tell me when you leave

Äntligen hemma efter fyra timmars jobb och mamma gjorde mig glad igår genom att berätta att det var en röd dag idag, vilket innebär dubbel lön, jippie! Det var sjukligt lungt hela kvällen och jag jobbade med roliga personer så det var en bra kväll ändå. Imorgon börjar de flesta skolan men jag har fortfarande fyra dagars lov kvar och sen mina böcker tog slut vet jag inte riktigt vad jag ska fylla ut dem med. Jag är på humör för att klä på mig sju lager tjockiskläder och sedan åka pulka, ha snöbollskrig och göra snöänglar och sedan gå in och dricka massor av té, vira in mig i tjocka filtar och titta på film. Måste bara hitta någon att göra allt med, och det blir ju lite svårt om alla ska gå i skolan.

Jag är på skrivhumör också, men kommer inte på någonting att skriva om. När jag var ensam hemma i eftermiddag passade jag på att plocka fram gamla dagböcker, oskickade brev, dikter och annat jag skrev under förra året och det känns verkligen inte som om det var så länge sen när det gäller vissa saker, och andra saker mindes jag inte ens att jag skrivit. Vi får väl se om jag kanske plockar upp ett nytt kollegieblock ikväll och börjar skriva. Annars kanske jag bara pusslar. Eller dricker té. Eller läser. Eller sover. Sova och musik känns väldigt lockande, men jag är aningen för rastlös för att orka det just nu tror jag.

gone forever and ever

Så kommer då årets (eller ska man säga förra årets?) lista. Det är i alla fall samma frågor som senaste gången för jag orkade inte leta rätt på några nya, men det är det nog ändå ingen som minns! Tänk, vad tiden har gått medans jag tänkte tillbaka på det där året som passerade innan jag ens hann blinka.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag säkert, men inget så speciellt att jag minns det

Höll du några av dina nyårslöften?
Några stycken höll jag, i alla fall lite grann!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hm inte direkt vänner, men några som jag känner i alla fall

Dog någon som stod dig nära?
Farfar...

Vilka länder besökte du?
Italien, Danmark och Frankrike på riktigt, sen Tyskland, Nederländerna, Schweiz och Österrike lite grann också

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ja., saknar så mycket att det har gått ett hål genom hela mig, men jag vet att hål tillslut blir fyllda igen

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
2 januari, 29 april, 4 juni, 5 juli, 9-16 augusti, 12 november

Vad var din största framgång 2009?
Jag har skaffat jobb, stor framgång!

Största misstaget?
Oj.. jag vet faktiskt inte riktigt, att lita för mycket på folk skulle jag tro

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag lyckades bryta nyckelbenet i april

Bästa köpet?
hm, jag är väldigt nöjd med mina randiga sockor, min lila tröja och mina jeanstights. Annars är nog chai latte en av favoriterna också, haha. Och juste, mitt té också!

Vad spenderade du mest pengar på?
Hm, massa krimskrams och småsaker och mat säkert.

Gjorde någon/någonting dig riktigt glad?
Ja, fina vänner är de bästa vännerna

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Thriller, Beat It, Hej Hej Monica, Ramlar, Billy Jean - GOTLAND
Jag kan inte skilja på- Melissa Horn
Hurt- Nine Inch Nails
Run- Leona Lewis

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare över lag, men svackorna var djupare skulle jag tro

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrattat, hoppat i vattenpölar, sjungit singstar, gjort snöänglar, badat i havet, gått barfota, tränat, fikat

Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit över sånt jag inte kan påverka

Hur  tillbringade du julen?
Hos farmor på morgonfika, sedan hos Thomas med mammas släkt, sedan hos Cillan den 24e. Julfika med Frida och sedan till Barbro den 25e. Hos m&m den 27e och hemma med pappas sida den 29e.

Blev du kär i år?
Haha. Inte i någon verklig person i alla fall, så då räknas det knappast.

Hur många one night stands?
Nja, fortfarande inte riktigt min grej

Favoritprogram på TV?
Oj, jag har nog inte tittat på TV på hela året.. Men tonårsliv är väl det jag följt mest

Bästa boken du läste i år?
Åh, favorit fråga! Alla mina böcker är bra. Men Twilightserien är definitivt ledande, sedan  Röda Vita Rosen, Vattenmelonen och Våga Flyga.

Största musikaliska upptäckten?
Nä jag har nog inte upptäckt någon ny musik, bara gammal!

Något du önskade dig och fick?
Jaa, twilightböcker, min prickiga pajform, OTHboxer, pengar till Spanienresan och till Gotlandsresan, en picknickkorg, chaipulver och ja gud vet vad, överraskningar fick jag många!

Något du önskade dig och inte fick?
Ja, eller nej inget speciellt egentligen

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Frukost på sängen med hela familjen och sedan flög jag ner till Skåne, fikade med Anna och Cissi och sedan var jag och Anna i Köpenhamn, köpte cider, drack té och åt glass. Tog tåget tillbaka till Skåne och åt kladdkaka som hennes mamma hade bakat för att jag fyllde år. Det var en fin födelsedag. Sedan hade jag en till, extrafödelsedag med Frida och Pelle, en månad senare med överraskningar och nattbad mitt i sommaren, fin musik, kakor och jordgubbar. Två fina dagar, oförglömliga båda två <3

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja.. en, två, tre saker speciellt

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Min stil, hjälp. Jag har i alla fall ingen jeansstil, för jag har knappt använt jeans på hela året. Snarare tights, sockor och stora tröjor-stil, vad nu det kallas.

Vad fick dig att må bra?
Finaste vänner, bullbak, chailatte, té, pussel, twilight, överraskningar och myskvällar 

Vilken kändis var du mest sugen på?
Kändisar är definitivt överskattade!

Vem saknade du?
the lost friend?


when you believe

När jag vaknade imorse tog jag mig äntligen tid att skriva ner alla nyårslöften, sju stycken blev det, om jag minns rätt. Alla är bra på sina egna vis men det värker ändå rakt igenom när jag tänker på en del av dem. Twilightböckerna tog precis slut så jag antar att jag antingen måste börja om på nytt eller också hitta en ny drog för att fylla hålet.

Gårdagskvällen var grymt rolig och underbar, det var chill, bra musik, härligt folk, god mat och lagom dricka. Den första av alla barndomsvänner som fyllde myndig och fler kommer det bli, både gamla och nya vänner. En bra start på allt firande var det och jag är glad att jag var där!

Ledsen är jag dock över att min kamera var försvunnen så att jag inte kunde ta några egna bilder, måste se till att leta fram den idag.

the drugs really do work

Alltså på sistone har jag lessnat rätt ordentligt på den här datorn. Och på att skriva. Jag har startat datorn två gånger sen julafton och jag har inte ens skrivit ner mina nyårslöften än. Inte heller har jag skrivit ner allt som har hänt. Eller allt jag känner. Eller ens orkat skriva sms till folk. Jag antar att jag har fått något roligare att göra, eller också har jag bara insett att jag inte vill vakna upp en dag och inse att jag är 30 år och har slösat bort de senaste 20 framför datorn.

Eller också är jag en extrem missbrukare som inte kan slita mig från mina tillfälliga droger.
Hm. Ja. Alla tre alternativen är nog lika troliga enligt mig, sen får väl någon annan avgöra hur den känner..


if you look you will find

Tiden bara springer iväg och det har redan gått fyra dagar av det nya året. Året har börjat bra, i alla fall bättre än förra och en förbättring är ju alltid en förbättring. Jullovet har också varit bra hittills och bjudit på många fina stunder med både gamla och nya vänner, fest, hemmakvällar, IKEAbesök, ommöblering och julklappsanvändning. Mest utnyttjad är väl pusslet jag fick över Gamla Stan, nya tésorter och twilightböckerna, de är näst intill missbrukade.

Jag ska nog göra en liten resumé av året som gått, och en lista om jag hittar någon bra för det är roligt att se sådär svart på vitt, ytligt för de som inte känner mig men lite djupare för de som vet mycket om mig, hur året egentligen såg ut. Dock så vill jag vänta tills jag kan lägga in mina bilder från kameran igen, och tills jag har obegränsat med tid framför mig, nu väntar duschen och sedan pizzatime med Fridisen, det är vi väl förtjänta av efter det här mördarpasset på gymmet..

RSS 2.0