waiting

Första tecknet på att jag har läst på tok för många deckare och kriminalromaner på sistone måste vara att jag blivit mörkrädd. Något som inte alls är särskilt bra med tanke på att jag måste kissa i skogen vareviga kväll?! Men jaja, vad gör man inte för lite underhållning på landet.

you can't let me go

Tiden börjar försvinna precis som den alltid gör när man är på landet. Tiden får alltid mycket mindre betydelse här och det måste vara något utav det bästa som finns. Från och med nu ska jag bara dricka kaffe och te, läsa mina böcker och göra ingenting. Jag orkar fortfarande inte med människor, är less på precis allihopa och om jag trodde att det skulle bli bättre när jag inte hade någon kontakt med folk så trodde jag fel. Jag orkar inte tänka på allt, än mindre prata om det, men det känns i alla fall fel och falskt på alla sätt.

Imorgon är det en vecka tills jag åker hem, jag har redan läst klart en bok men har tre kvar så jag tror nog att jag har underhållning för resten av tiden också. Har köpt en korsordstidning att bläddra i och om jag bara blir frisk ska jag börja springa. Annars får jag hålla mig till kvällspromenader. Det är fortfarande utomlandsvärme på kvällar och nätter och det finns inget mer harmoniskt än en sommarnatt. En midsommarnattsdröm. Fast det inte är midsommar.

bara en känsla


when the moon and the stars start singing

Jag har inga pengar för tillfället för jag spärrade mitt bankkort igår då jag tappade det och massa mer på bussen. Tur i alla fall så ringde det en liten räddande ängel som hette Maria och hade hittat det! Men hur som har jag inga pengar och faktiskt bryr jag mig inte så jättemycket. Jag är redo inför tolv dagar på land nummer ett och sedan fyra dagar på land nummer två. Och egentligen vill jag bara åka nu på en gång.

Jag läste lite från förra sommaren och av någon anledning verkade jag ha så mycket mer att säga då. Jag tänkte mycket mer då. Jag vet inte vad som har hänt det senaste året, halvåret kanske. Jag har tappat så mycket av mina tankar. Det är inte mycket som händer i huvudet längre utan snarare bara samma saker, ungefär fyra olika saker, som snurrar runt runt runt, hela dygnet. Det spelar ingen roll vilken tid det är eller vilken plats jag befinner mig på, det är ändå bara samma tankar som finns i mig. Samma känslor också. Fast känslorna växlar beroende på min inställning till tankarna. Oj vad flummigt det lät, men det är så det är.

sommarregn igen

Det är sommar så att det bara skriker om det och dagarna blandas med både nytta och nöje. Idag har jag lekt vuxen och suttit i samtal på bank i nästan en och en halv timme. Dock blir det lite mindre seriöst när det var Fridas mamma jag pratade med, men ändå! Och jobbat har jag gjort. Otaliga timmar jobb fram och tillbaka. Det var nog det enda nyttiga jag hunnit med.

Resten av tiden har jag läst, har hittat en mängd bra böcker och därav har jag streckläst i princip hela dagarna. Men har hunnit med att bada också, ligga under äppelträdet, cykla på en skranglig cykel med en vän på pakethållaren, gå långa promenader, ha filmkväll och titta på svenska ungdomsfilmer. Picknick har jag också haft, men det var ganska länge sedan nu. Och nu är det bara två dagar kvar i Stockholm tills jag åker. Totalt är det nio dagar på hela sommaren som jag är hemma. Men det gör inget för sommaren är lika trevlig hur som helst, var som helst.


hur man borde göra. och hur man gör.


jag är verkligen tom. på ord. inte på känslor.
orkar inte bry mig om folk som inte förtjänar det.
men kärlek till de som gör det.
och mycket kärlek till sommaren.
mycket har hänt


cry baby cry

Jag är less på alla människor i min värld och egentligen är det bara två jag orkar med. Eller en och en halv för att vara exakt. Men det är sommar och det kanske inte säger så mycket, men mig säger det en jävlig massa i alla fall. Jag har ingen inspiration till något alls, inte till att skriva, inte till att göra något, inte till att träna. Jag vill bara ligga i solen, känna värmen mot huden och titta upp mot en klarblå himmel och ett enormt grönt lövverk.

Jag vill inte bry mig och jag orkar inte bry mig, därför bryr jag mig inte så mycket. Men lite bryr jag mig alltid.
Igår bakade jag hallon- och rabarberpaj i min röda form med vita prickar på. Igår läste jag ut en bok också. Någon dag ska jag åka till stadsbiblioteket. Jag behöver lite nya böcker.

RSS 2.0