keep doing whatever you are doing


gråa, trötta tisdag

Idag har varit en helt vanlig, gråtrött tisdag, men det som var mindre grått och mindre trött var att jag var ledig. Ledig mitt i veckan för första gången på drygt en månad. Den lediga vardagen har spenderats mycket väl. Jag sov enda till elva och drack te med honung till frukost. Sedan in till stan för sushi och chai med Jennifer. Resten av dagen tillbringades tillsammans med denna vänliga själ. När vi tröttnat på Stockholms stad åkte vi hem till mig och färgade håret. Det blev jättejättefint och jag är jättejättenöjd. Sedan åt vi majs, pratade om ingenting, satt på balkongen och tittade på gamla (pinsamma men minnesfulla) filmer och helt plötsligt hade klockan blivit åtta.

Nu har jag stekt fiskburgare och ska titta i gamla fotoalbum. Gråa, trötta tisdagar behöver inte alltid vara trista!

love, friendship and understanding


första advent och vuxenpoängens dag

Jag känner att idag är en sådan dag då vuxenpoängen bara regnar över mig. Efter en lång och välbehövd sovmorgon åt jag gröt med frysta bär till frukost och sedan bar det ut i höstrusket för att Gustav skulle lära mig att byta däck på bilen. Jag gjorde nästan allting själv, han visade hur man gjorde på det första däcket och sedan fick han hjälpa till när skruvarna eller muttrarna eller vad tusan det nu var satt alldeles för hårt. Och så tog han över och gjorde sista hjulet för att han tyckte det gick lite långsamt.. Själv tycker jag att jag var helt utomordentligt duktig!

Väl inne gjorde pappa iordning första adventsfika och vi tände ljus, åt lussebullar, pepparkakor med glasyr och drack kaffe/julmust. Efter en uppfriskande promenad kände jag att det var dags att samla lite fler vuxenpoäng så jag har suttit med Excel och sammanställt jobbtider, lön, skatt, semesterersättning och allt det där som är bra att hålla koll på. Det är faktiskt inte mördande tråkigt utan rätt stimulerande att få fixa och trixa lite.


semesterminnen


julförberedelser

Har välkomnat första advent rätt ordentligt nu. Med en torsdagskväll ägnad åt lussebullsbak hemma hos mamma, trots att det tog ett par timmar innan vi kom igång på grund av lite glömda ingredienser så lyckades bullarna bli klara och dessutom väldigt bra. Sedan hann vi till och med en liten fika med lussebullar, mjölk och mamma som läste lite för mig!

Igårkväll var jag hos Frida för överraskningsfirande för Jonna som äntligen fick fylla 18 år och det var riktigt roligt att träffa alla deras släktingar och familjevänner för de är verkligen söta och jag träffar dem inte särskilt ofta. Idag har jag och Nico varit i Globen för lite julklappshandel och jag har tre av tio presenter färdiga nu! På kvällen blev det sushi, godis och filmkväll med Nico, Gustav och Bella.

Riktigt mysig helg med andra ord!

day twenty


- A photo of how you'd like the world to see you


day nineteen


- a photo of you very happy


I just came to say hello

Jag anar att något inte står riktigt rätt till när alla mina dagar flyter ihop och jag vet inte vad jag gjorde när eller ens vilket som är dagens datum. Det känns som att tiden springer ifrån mig ena sekunden och nästa verkar det som om varje minut är en evighetslång timme. Tre veckor känns som en så otroligt kort tid, det känns så nära, men när jag tänker efter dag för dag verkar det ha hänt så mycket saker. Nästan som att jag varit bortrest och kommer tillbaka och upptäcker förändringarna som jag missat, eller som att jag sovit väldigt, väldigt länge och vaknar bara för att inse hur mycket tid som har passerat. Jag undrar om det verkligen är så att när jag lever i min drömvärld rusar tiden, och när jag lever i den verkliga världen går tiden lika långsamt som om klockan har stannat.

Snart är det helg igen. Därefter fyra dagars jobb. Sedan verkar det som att jag får välkomna arbetslösheten återigen.

day eighteen


- a photo of a time when everything was changing


day seventeen


- a photo of a night you loved


sitting, waiting, wishing

Drömmer förfärliga mardrömmar och ligger vaken halva nätterna. Skippar frukost, äter mandariner och faller tillbaka i dåliga vanor. Börjar sakna fotbollen enormt mycket men vet samtidigt att det inte är pressen och kraven jag saknar och vet därav att jag inte klarar av att komma tillbaka riktigt än. Längtar desperat efter en utekväll som kan få mig på lite andra tankar och ska se vad som kan ordnas på den vägen.

Det är inte mycket som händer just nu, men med endast nio dagars jobb kvar och julen som står och väntar på min dörrmatta verkar det trots allt som att detta kommer att bli en relativt bra månad.

imagination

Läser Lotta, äter gårdagens frukostpannkakor och lever i en annan värld för tillfället. Jag mår inte så bra i den verkliga världen.

day sixteen


- a photo of last summer


day fifteen


- a photo of something that you miss


day fourteen


- a photo of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.


survival

Orkar för tillfället inte få min hjärna och min kropp att samarbeta eftersom de totalvägrar och eftersom jag är trött på att tjata, böna och undervisa då det är det enda jag ägnar mina dagar åt på jobbet. För att vara helt ärlig orkar jag inte ens få min hjärna att samarbeta med sig själv, eller min kropp att arbeta överhuvudtaget. Det mesta jag orkar är att överleva.

Och till alla de som tror att överleva är det viktiga- som jag ska till Marcus, att överleva är det enklaste, det är det utöver överlevandet, det som handlar om att verkligen leva, som jag är jobbiga.

day thirteen


- a photo of you at the last party you went to


älskling, vi ska alla en gång dö


day twelve


- a photo of you standing up


here is the place


isn't she lovely?

Att spela större delen av dagarna är ganska utmattande när det inte är det enda arbete man måste utföra. Det värker i varje del av kroppen och tårarna som trycker på vill aldrig riktigt rinna ut, istället ligger de bara där som ytterligare en tyngd att bära. Det känns skönt att få bryta ihop och veta att någon vet hur allt egentligen ligger till. Att veta att det finns någon som bryr sig, som ringer och frågar hur man mår och hur allting går. Den känslan är starkare och lättnaden över att någon som bryr sig vet om allt är större än olustighets känslan över att någon vet hur miserabelt allt är i vissa stunder.

Men jag är så sju-i-helsikes trött på hela jordklotet med hela dess befolkning och all idioti att jag helst av allt vill dra täcket över huvudet tills idiotin försvunnit. Och nej, livet är inte lika lätt och perfekt som jag kände i söndags.

otillräcklig och destruktiv

Det kändes bra och det kändes dåligt. Det kändes rätt och det kändes fel. Det var konstigt men precis som vanligt. Det var nytt men ändå likadant. Det var bara en salig blandning av alla känslor som egentligen går att känna. Ledsamt, lättnande, roligt, hemskt, irriterande, nedslående, uppiggande och förvirrande.

Det värsta var bara att det kändes som ett avslut, det kändes inte bra i magen och jag längtade hem samtidigt som jag ville stanna kvar. Det kändes inte som jag. De onödiga kommentarerna, bristen på känsla och stelheten sved mest. Väntan på något annat. Något mer. Som om allt man gör måste betyda något. Som om allt man gör måste ha en mening eller leda till något.

Jag vet inte ens vad jag ville. Jag ville bara känna hur det kändes, om allt var vanligt eller helt annorlunda. Och det var det. Jag ville känna hur mycket jag klarade av och vad jag överlevde att möta. Jag ville bevisa för mig själv och för någon annan att livet går vidare. Jag ville få veta om det fanns någon framtid.

Och svar, ja de fick jag allt. Frågan är bara om det var några svar som jag kan få några egentliga svar av, eller om det bara var ytterligare ett bevis för vilken utomordentligt suverän skådespelare jag är.

day eleven


- a photo that makes you happy


När tankarna klarnar

En inledning från en bok och ett avslut från en annan, sammanlänkade.



En tidig morgon i Mumindalen vaknade Snusmumriken i sitt tält och kände att det var höst och uppbrott i luften. Det var dags för en förändring men frågan var vad som skulle förändras.

Livet han levde såg olika ut varje dag men i andras ögon verkade det troligast rätt enformigt. Det viktigaste för Snusmumriken var därför att aldrig se genom andras ögon, han nöjde sig med att se världen med sina egna.

Som alltid promenerade han genom skogen, plockade svamp och annat ätbart och återvände sedan till sitt tält. Med hjälp av torra kvistar och tändstickor gjorde han upp en eld och när han så småningom fått i sig dagens föda packades tältet ihop och vandringen fortsatte. Vart vandringen ledde honom var det ingen som visste, inte ens han själv. Det här livet hade pågått så länge han kunde minnas. Eller. Så länge han ville minnas åtminstone. Den tidigare tiden var inget han ville erinra sig om och därför ingenting han ägnade en tanke. Därför bekymrade det inte Snusmumriken att han inte visste hur dagen skulle se ut eller var han skulle komma att övernatta, han vandrade helt enkelt tills han kände sig nöjd. Skogen skänkte Snusmumriken ett lugn han aldrig upplevt tidigare, det var en plats för stillhet och ro. När han var liten blev han kallad för eremit av de i sin bekantskapskrets men det var inget som störde honom, tvärtom kände han att det stämde väldigt bra men valde att ersätta ordet eremit med ensamvarg. Eremiter brukar upplevas som vresiga och arga när de blir störda och fanns det något Snusmumriken inte var så var det vresig.

Just den här morgonen verkade skogen extra levande. Eftersom hösten nalkades skiftade trädens löv i alla färger, ljuset ändrades allteftersom dagen fortskred och framåt eftermiddagen skymtades älvorna dansa i skogsgläntan. När det började skymma insåg Snusmumriken något som legat på lur i hans tankar länge utan att riktigt lyckats ta form. Han insåg vilket uppbrott det var han känt av på morgonen och han insåg att det var dags att förändra sina livsvanor. När han slog upp tältet för kvällen tänkte han för sig själv:

”Det är inte långt hem men jag har ändå en mycket lång väg framför mig. Målet är svårt att nå, men inte okänt; jag skulle vilja förlåta mina döda föräldrar.”


om visioner som aldrig blir till verklighet

http://prick.blogg.se/2011/november/om-visioner-som-aldrig-blir-till-verklighet-1.html

Några sanningensord från en främling med inspirerande texter och vackra bilder. Jag läser mina egna texter och tittar på mina egna bilder och undrar vad folk skulle tycka om de fick läsa och se dem. Jag inser att jag saknar att skriva men ändå kan jag inte ta tag i det och jag undrar om det beror på att jag inte försöker eller om det är för att jag inte har någon inspiration. Jag vill tro att det är inspirationsbristen det beror på men innerst inne vet jag nog att det inte är riktigt sant, jag är en sådan person som måste ha en dead line för att kunna prestera, även om jag även måste få vänta på min inspirationskälla.

day ten


- a drunk photo of you


i ditt öga var en storm jag såg


lost in translation

Jag vet inte vad jag är och vad jag vill och hur jag är och när jag är. Jag vet inte vad jag gör och vem jag vill träffa och egentligen är det inte mycket jag vet. För tillfället vet jag inte ens om jag är glad eller om jag är något annat. Jag vill inte gråta och inte skratta. Jag vill inte göra något men jag vill abso-abso-aboslut inte göra ingenting. Jag vet bara inte.

Finns det någon jävel i denna värld som kan ge mig något svar?

beauty and the beast

När människor känner att de fastnat i gamla vanor och att de inte trivs brukar de försöka göra något åt det. En del kanske tar ett par dagars semester, reser någonstans och vilar upp sig. Andra försöker bara bryta vanorna och göra något annorlunda. Jag har insett att jag byter ut delar av mig själv istället. När jag är trött på den tillvaron jag lever i så förändrar jag något med mitt utseende. Jag byter hårfärg, frisyr, kläder eller något liknande. Det är som om jag genom att förändra något med mitt utseende hoppas på att jag ska kunna byta bort en del av den där gamla Frida som jag inte längre vill vara. Det är som att man kanske möblerar om i sitt rum när man behöver lite förändring - jag möblerar om mig själv lite grann. Egentligen vet jag inte hur mycket det åstadkommer, det är nog mest en sådan där psykisk grej som känns bra för mig och det räcker nog egentligen. Det känns bra.

Mina två senaste förändringar känns bra i alla fall. Jag har lagt mitt evighetshalsband på hyllan och gjort en ny piercing. Det betyder egentligen ingenting och borde inte göra den minsta skillnad men för mig så är det ett steg vidare. En process där jag rensar bort det som är gammalt och utslitet och uttjatat i mitt liv och gör plats för mina nya tankar och idéer. Det är som att jag genom att ta bort en del av det som brukade vara Frida kan göra plats för den där nya Frida. Och det behöver inte ens vara särskilt mycket. Jag måste bara veta att jag kan och gör det jag vill.


play me

Helgen blev precis tvärtemot vad mina känslor försökte övertyga mig om efter jobbet i fredags. Jag spenderade två timmar på gymmet och åkte sedan hem, hade idolkväll tillsammans med Gustav och Bella och åt godis. Lördagmorgon insåg jag att träning var uteslutet men att jag absolut INTE kunde stanna hemma hela dagen så jag åkte in till stan och upplevde det bästa lyckoruset på länge. Jag tittade i affärer och tänkte på jul och julklappar och julmys och var allmänt lycklig. Jag kände att materielllycka visst existerar eftersom jag blev gladare och gladare för varje affär jag besökte.

Efter ett par timmar på stan insåg jag att jag behövde en förändring och sagt och gjort blev det en tur förbi Skanstull innan jag åkte till Farsta och impuls-hälsade på Frida. Födelsedagsfirande och utgång på kvällen och jag var lycklig rakt igenom, hela dagen, varje timme och minut.

Söndag fånlog jag hela dagen och det kan nog vara den där dagen efter-känslan som skänker mig lugn, eller också var det bara en bra dag för jag insåg att mitt liv verkligen var perfekt. I alla fall under de tre dagarna som passerat.

day nine


- a photo of you as a baby


day eight


- a photo of your family


day seven


- a photo of your best friend


.

Kan någon bara ge mig en god-damn-it-jäkla-cigarett. Snälla?!


jag vet att det är sent men jag ligger vaken

Då var det fredag igen och trots att jag längtat efter helg hela veckan är jag inte ett dugg nöjd nu när den äntligen kommit. Det är lite som med julafton, man förbereder, längtar och väntar och sedan när det blir dags känns det som ett platt fall - det var inte alls lika roligt som man väntat sig och i själva verket var det förberedelserna och längtan som var det bästa med allting.

Precis så känns det nu också, nu när fredagen är här och jag har två dagar att uthärda utan egentliga planer. Fast jag ju har planer. Jag både längtar och inte längtar till måndag då det blir jobb igen. Vilket kul liv man har alltså. Är jag verkligen nitton eller är jag typ nittiosju?

Sorgligt.

day six


- a photo of you and someone you love


day five


- a photo that makes you laugh


sleepless as always

Att ha sömnproblem innan man ens har fyllt tjugo år gammal känns ju inte direkt idealiskt. Därför håller jag nu på att brottas med dem för att slippa slösa 150:- för att gå till en läkare som säger åt mig att göra sådana saker jag redan vet att jag borde göra.

Frukost, lunch, mellis och middag varje dag. Träning onsdag, fredag/lördag, söndag/måndag beroende på jobb- och helgschemat. Gå och lägga mig när sömntåget kommer. Kliva upp när klockan ringer. Sysselsätta mig på dagtid.

Det går ganska bra. Jag äter de flesta målen mat, brukar bara missa frukost och ibland lunch eller middag om det är något äckligt. Har gymmat idag i en timme och fyrtio minuter och har druckit mina två liter vatten och jobbat sju timmar. Nog borde väl mina ansträgningar ändå ge litelitelite resultat.

day four


- a photo of the last place you went on holiday


all my life

Somna. Sova oroligt. Somna om. Vakna. Dricka te. Promenera. Jobba jobba jobba. Promenera. Äta middag. Ligga på spikmattan. Somna. Sova oroligt. Somna om. Vakna.

Mitt liv är lika oförutsägbart som det är spännande. Alltså inte det minsta. Ska packa väskan med gymkläder nu så att jag kan ta med den efter jobbet imorgon. Det spelar ingen roll hur trött och sliten jag är. Imorgon ska det bli träning för utan fotbollen är den enda motion jag får mina promenader och det räcker inte långt. Träning onsdagar, fredagar och antingen lördagar eller söndagar ska det bli nu. Ska lära mig att hålla mina sovvanor även på helger så att jag kommer upp relativt tidigt.

Det är så dags att börja med det livet nu. Nu när det inte finns något annat liv att leva och ingen annan än jag egentligen bryr sig om hur jag mår.

day three


- a photo of you


tre dagar

Jag känner att jag behöver lite terapi. Funderar på att baka på onsdag eller fredag då jag slutar tidigt. Ett ordentligt bullbak på ett par timmar skulle nog vara bra för kropp och själ.

Orkar inte med någon promenad nu och är lite irriterad över att kvällens planer ändrades, meningen med mina dagar är ju att jag ska ha så lite tid som möjligt till att bara sitta för mig själv eftersom det är den tiden som drar fram mörker och kyla i mitt bröst. Nu ska jag dricka mjölk och lägga mig på spikmattan i alla fall. Byter ut de gamla beroendena mot nya, lite mindre ohälsosamma.

trouble is her only friend


Som man bäddar får man ligga heter det och jag har verkligen bäddat ned mig ordentligt nu. Det är få vanor jag har som jag själv kan påverka i dagsläget. Och de få saker som jag kan påverka i mitt liv kontrollerar jag med järnhand som kompensation. Det är inte särskilt smart. Men det är mitt sätt att fortfarande känna att jag har kontroll över mitt eget liv fast jag egentligen känner hur det rinner som sand mellan mina fingrar.

Och jag har tagit en paus med fotbollen. Bra eller dåligt kan man ju fråga sig. Jag som inte skulle isolera mig.


day two


- a photo of yourself a year ago


poesi för fiskar

Poesi för fiskar - Ta Mig, helt jäkla värt att se. Min första reaktion är självklart den där förutsägbara och det är så hemskt. Klippet är lite roande, något de driver om och som därför känns lite oseriöst och kul. Vid närmare eftertanke är det inte alls roligt utan bara hemskt. De har ju vänt på en vardaglig situation och till viss del kanske den känns aningen överdriven men det är inte mycket, och inte för alla skulle jag tro.

Mest är nog det hela bara sorgligt. Och tänkvärt.


day one


- your facebook profile photo


nattens änglar

Har varit på kyrkogården idag. Tände ljus både på graven och inne i kyrkan. Det var alldeles fint ute och inte alls läskigt. Mörkt, tusentals tända ljus och tyst. Det var som en vaggsång. Nu ska jag tända hela vardagsrummet med ljus, lyssna på Kent, återuppliva gamla minnen och skriva lite.


right as rain


Jag lät det skina igenom idag och jag vet inte riktigt hur jag känner så här i efterhand. Ibland kan jag gå en hel dag och fantisera om det, hitta på vad de skulle säga, hur det skulle se ut, vad som skulle hända. Jag vet inte varför jag gör som jag gör. Varför jag gömmer allt som egentligen är sant. Det känns som att ungefär en femtedel av den jag är, det jag känner och hur jag mår får all plats, det femdubblas och projiceras på hela mitt yttre.

Jag önskar alltid att jag skulle våga visa de där andra, undangömda delarna. Men för att vara helt ärlig är jag rädd. Och jag vet inte ens vad jag är rädd för. Antagligen för att jag inte vet hur man gör, för att jag inte vet vad som kommer att hända med mig, hur människor kommer att reagera och för att jag helt enkelt är livrädd för det som jag på samma gång längtar efter allra mest.

nykter eller alldeles för full


länge leve längesen

Det är inte förrän man är ensam som man inser hur ensam man faktiskt är. För sju dagar sedan var den här ensamheten underbar, den var självvald, rofylld och efterlängtad. Idag, en vecka och en dag senare är precis samma ensamhet ingenting annat än just ensam. Jag sitter i samma hus, i samma soffa, tittar på samma film och har, i princip, samma möjligheter.

Ändå känns det bara tomt. Och jag förstår inte varför det är så tungt att gå upp på morgonen för att gå till jobbet, eller att klä på sig kläder och göra sig i ordning för att träffa en vän i stan, eller promenera hem till mamma för middag. För trots allt är det just då jag mår bra. I den studen när jag är så upptagen att jag inte kan tänka på annat än det jag gör just då. Det är då jag lever och det är då jag inser att mitt liv inte ligger och drunknar på havets botten.

Trots det väljer jag att vara hemma. Ensam. Väljer att inte träffa någon för jag orkar inte anstränga mig. Väljer att sitta hemma en hel helg och längta efter något som jag för en vecka sedan inte hade förlorat.

tvilling

Störningar
Det ser för närvarande ut som om du kommer att få vara med om en kritisk situation. Det gäller att du reagerar lugnt och värdigt till allt som verkar störande eller de negativa känslor som skapas, då kommer denna kritiska situation att försvinna utan att ha orsakat någon skada. Det är nu av betydelse att du vårdar din hälsa ordentligt.


i taxin, i trappen, i hissen, i hallen

Det värsta med alltihopa är egentligen inte att bli lämnad, att vara ensam, att behöva sova själv och att inte alltid ha den där personen tillgänglig. Det värsta är inte att inte ha någon att sakna, någon att spendera tid med utan att göra någonting eller att sakna någon att tycka om.

Det värsta är verkligen att förlora själva personen. Att veta att allt det där man älskade hos en person inte längre kommer att finnas. Det värsta är inte att förlora en person man tyckte om, det värsta är att förlora en vän.

Det kanske är därför det känns som det gör.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Förvånansvärt nog somnade jag fort igår kväll, antar att allt gråtande inte bara tröttar ut ögonen utan även hjärnan. Olyckligtvis försvann inte huvudvärken med sömnen utan jag vaknade efter två timmar och låg vaken i tre timmar.. Jag måste ändå säga att de där tre vakna timmarna var relativt värda. Jag funderade över saker ur lite olika perspektiv och kom antagligen inte fram till någonting men insåg att det är tur att jag bara jobbar fyra timmar de fyra närmsta dagarna för mer hade jag nog inte klarat av.

Dessutom bestämde jag att jag inte kan isolera mig. Mina första tankar var att ställa in middag med mamma, hoppa över hockeyn, sjukanmäla mig till fotbollsmatchen, radera bilder och konversationer från mobilen. Allt sådant där man gör i de värsta och mest förvirrande stunderna. Jag tog en huvudvärkstablett, låg på spikmattan och lyckades mot förmodan hålla mig lugn och inte göra allt det där jag skulle ha gjort om det här hade hänt ett år tidigare.

Jag bestämde mig för att ta tag i andra saker, börja ha ett liv efter timmarna på jobbet, göra saker jag vill och tycker om, äntligen fixa träningen, kolla upp olika jobb- och pluggmöjligheter. Ta tag i allt det där som jag lagt på hyllan, skjutit upp och städat undan för att ha tid med dig.

Varje slut är en början på något nytt.

I go wherever you will go

På sätt och vis är den här tomhetskänslan skön. På något underligt vis kan jag välkomna det där Ingentinget som jag i vanliga fall är så rädd för. På många sätt känns det bra att slippa känna någonting istället för att känna allt.

Om jag tittar på det hela ur ett annat perspektiv är det helt fel att Ingentinget omringar mig. Jag är van vid det och avskyr det, men det beror ju på att jag upplever ingentingets känslor när jag egentligen inte borde, när jag borde känna någonting annat - vad som helst. Det som är bra just nu är att jag hellre är tom än ledsen medan det annars brukar kännas som att jag hellre är helt normal och vanlig än tom.

Det låter inte särskilt begripligt och känns som att jag mest säger emot mig själv, frågan är om jag själv kommer förstå när jag läser vad jag skrivit om ett halvår. Men sådant återstår att se.


miracle

Har gråtit så mycket att huvudet värker och ögonen svider. Jag hoppas att jag lyckades rensa ut allting. Det känns ändå helt okej.

Livet suger - sen dör man

Ibland är det verkligen precis så det känns men av någon anledning går det alltid över. Även om det alltid finns där så är det bara för kortare stunder som det känns som att livet suger. Man har uppgångar och nedgångar, de verkar vara dem livet består av och det verkar inte vara ofta livet flyter på längs en rak linje. Men jag vet inte. Det kanske inte vore så kul att bara flyta på heller.

Och jag undrar varför och hur jag kan vara så rationell, och hur det kan vara jag som tröstar, och hur jag egentligen kan se mening i allting när jag samtidigt vet att det är slutet på något bra, att det inte kommer att kunna bli som jag vill och som känns bäst vad jag än gör och hur mycket jag än hoppas. Jag förstår inte hur jag kan vara så här när jag egentligen borde bryta ihop. Det kanske kommer.


holding on

Det är kaos i varenda del, varenda muskel, varenda nerv och varenda liten cell i min kropp. Jag orkar och vill inte. Det känns som att så fort något bra händer eller jag är alltför lycklig så händer något dåligt för att ta mig ned på jorden igen. Det är nästan så att jag börjar undra om det finns någon regel som säger att man inte får ha för mycket bra saker under sin livstid.

RSS 2.0