Yester Me Yester You Yesterday

Känns som att mitt inlägg igår bara blev lite halvdant, så tänkte fortsätta lite runt det där med att man alltid får en ny chans, om ni minns?

When I recall what we had
I feel lost I feel sad with nothing
but the memory of yester love

Många säger att de vill flytta tillbaka tiden och ändra något det gjorde fel, eller gå tillbaka till något som var bra. Men man behöver faktiskt inte flytta tillbaka tiden, för chansen du hade kommer alltid tillbaka. Inte exakt densamma såklart, det vore ju praktiskt taget omöjligt, men en liknande. Kärleken kommer alltid igen, chansen att få träffa nya vänner kommer igen, chansen att ta upp kontakten med någon du förlorat kommer faktiskt också oftast igen. Till och med chansen att inte göra något kommer komma tillbaka. Och vet ni varför? Jo för nu har ni ju era misstag i resväskan, och om inte annat i minnet, och tro mig när jag säger det: är det ett stort jävla misstag ni gjort så kommer ni akta er noga för att göra samma sak igen

Och gå tillbaka till något vore väl också dumt. Som Ellie, Peytons biologiska mamma, i One Tree Hill en gång sa så har varje sång ett slut, men är det en anledning till att inte njuta av musiken? Nej, så är det ju inte. För om låten tar slut så spelar du bara upp den om och om och om igen, och kan du inte lyssna på den så sjunger du den säkert för dig själv istället. Så varför inte bara spela upp ditt minne om och om för dig själv. Minns allt det vackra och underbara, minns färger och musik, känslor och dofter och röster för allting finns inom dig och där kommer det alltid att finnas kvar. Lev i nuet men låt dåtiden finnas kvar i minnet, det är en av de underbara sakerna som minnet finns för.

Allting har en början och allting har ett slut. So lets keep the memory of yester love and move on... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0