min oros själ

Så dagen idag var händelserik och tom. Jag åkte in till stan och drev runt i en timme. Jag åkte till Globen och tog ett ID-foto. Det blev fult, som alla foton blir. Jag hade en bad hair-dag, bad face-day och helt enkelt bad day. Killen fick ta om fotot ett X antal gånger och sedan tyckte jag synd om honom så jag sa att det fick duga. En kort beskrivning av hur bilden blev: 10årig flicka med halsfluss som precis har gråtit sina ögon svullna och kinder röda. Hennes hår är tovigt efter en natt utan sömn. Ungefär så ser jag ut. Men det kunde nog varit värre. Tror jag.

Sedan promenerade jag in till Gamla Stan, mötte upp Cicci, Dea och Hanna A. Sjukt länge sen man såg de två sistnämnda och vi hade mysigt med lite catch up talk och sånt där. Sedan promenerade jag, nästan hela vägen hem. Åt äckligt onyttig mat som gav mig ångest, tittade på hockey med pappsen, pratade lite om lägenheten med mammsen, åt en ostmacka och såg lite på TV. Packa har jag nästan hunnit med också, datorn kommer nog också slinka ner i packningen, kommer behöva ägna större delen av påskhelgen till plugg so that's why.

Påskhelgen kommer som sagt att tillbringas på landet, om vi överlever bilfärden med bror imorgon men det litar jag på! Själv kommer jag sitta begravd i baksätet under ett berg av kuddar i ett försök att skona mitt nyckelben från att hoppa ur led. Pappa ska inte med utan istället åka till någon kompis landställe.. ett tomt hus här hemma lockar mig faktiskt mer, men mamma vill inte lämna mig ensam hemma i mitt "tillstånd". Söderhamn kan nog bli skönt, om än välidgt kallt, var tydligen snö där. Och jag som trodde att vintern var över för i år men icke. Om sju timmar beräknas jag sitta i bilen, någonstans i närheten av slussen om allt går som det går, vilket det aldrig brukar göra. Men bäst om jag hoppar i säng nu. Får förhoppningsvis lite bättre sömn inatt, igår var hemsk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0