det är jul på riktigt nu

Vi fick jullov en dag för tidigt tack vare tre stycken inställda lektioner! Så igår hade vi fyra lektioner där vi tittade på film och lyssnade på julmusik, sedan åkte jag och Jasmina hem till Amanda där vi stekte pannkakor, åt lussebullar och drack julmust hela natten. Hann med att leka lite med hennes underbart gulliga lillebror och tre små söta kaniner också. Idag var vi ju som sagt LEDIGA, första dagen på jullovet och det känns inte riktigt som jullov än. Jag kan inte fatta att jag har gått halva gymnasiet och att jag om ett halvår kommer gå på mitt sista riktiga sommarlov i hela mitt liv. Jag har inte riktigt insett att Cicci redan har varit borta i nästan fyra månader och kommer hem imorgon.

Idag har jag jobbat 5,5 timmar och imorgon blir det 7,5 och på söndag 5 timmar igen. Sjuk helg det här kommer bli, bra inledning på lovet alltså. Nej men jag klagar inte, det är hur kul som helst med urgulliga "kollegor" och gratis lussebullar i personalrummet. Fick med mig en julklapp hem idag också och det var den mjukaste filten jag någonsin känt på, lovely.

Och ja, tack vare en dryg halvmeter snö på marken, jullov, julklappar, ljus, stjärnor, julmat och julstress så känns det faktiskt som om julen är här på riktigt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0