en himla massa onödig text, bara

Det är synd att inte alla jag känner är likadana som mig för då skulle det vara rysligt lätt att hitta julklappar till dem (dessutom är det inte bara jag som tycker det, alla säger till mig att jag måste vara den lättaste i världen att handla åt, jag skulle bli glad för ett par prickiga strumpor för tio kronor om bara personen som köpte dem hade tänkt efter lite innan och trott att det vore något som jag skulle uppskatta (och jo, jag är medveten om att det låter lite klychigt men jag tycker om när folk verkligen har tänkt efter för jag tycker att det är roligt att se på vilket sätt olika personer uppfattar mig))

Nu är ju i och för sig inte alla som mig och därför är det väldigtväldigt svårt att köpa till en del, som till exempel pappa som inte vill ha något, eller Gustav som bara vill ha datorgrejer jag aldrig hört talas om och som kostar en sisådär 4000 kronor. Mamma däremot är precis som jag så henner har jag hittar omkring 20 olika presenter åt, som alla skulle passa perfekt, dock så har jag bara köpt fyra av dem.

Det jag tycker är roligast att ge är de som man gör själv, som till exempel kalendern jag gjorde åt pappa förra året, fotoalbumet jag håller på med till morfar eller korgen med julgodis, julbröd och kakor som farmor och farfar fick. Men jag tycker om små prylbutiker också och Berry som jag hittade på en liten tvärgata till Drottninggatan var den bästa på länge. Upplevelser är också väldigt trevliga, som att bjuda någon på en fika, en shopping dag, en heldag med lek, bio, mat eller en överraskningsdag och saker som går att äta finns det väl knappast någon som inte uppskattar? Dock så tycker inte mamma att vi ska göda Gustav iår eftersom han har fått godis i princip varje år av mig, men det viktigaste är väl att han blir glad? Och om inte jag köper godiset så gör han ju det själv.

Sådär ja, massor utav svammel som ingen människa vill läsa men som ändå är roligt att skriva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0