notebook

Jag funderar på att börja skriva dagbok på heltid igen så jag hoppas på att få en mittemellanstor bok med en fin framsida, många sidor och hängsellås i julklapp. Jag ska börja skriva lite nyårslöften också, när jag känner att jag har tid för det, har redan kommit på flera stycken och även om de är ganska lika de som varit tidigare år så kan man ju alltid utveckla dem lite, eller förbättra dem.

Nu har jag bara en och en halv julklapp kvar att inhandla, pappas och farmors. Sedan ska jag baka pepparkakor, marsipan, ischoklad och lite annat julgodis och slå in de fem sista presenterna, sedan känner jag mig ganska redo för julen. Jag har till och med skrivit julkort nu ikväll, dock inte hunnit skicka iväg dem ännu. Kvällen är ung, jag har druckit massa kaffe och kommer troligtvis inte kunna somna så jag ska ta mig tid att skriva ett långt brev om de senaste månaderna till Vera, skriva lite mera och kanske slå in ett par presenter till om jag orkar. Mest av allt längtar jag efter en riktigt härlig bok som jag kan glömma bort mig i, kan någon ge mig en sån?


Kommentarer
Postat av: emzak

Tidig julklapp, eller nåt: Extremt högt och otroligt nära är en bok jag rekommenderar! Du som gillar böcker borde bli medlem på boktipset.se.

2009-12-19 @ 21:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0