impulsiv kväll

Idag har varit en sådan där alldeles vanlig dag. Jag åt yoghurt. Gymmade. Åt havregrynsgröt. Gick på museum. Åkte tunnelbana hem.

Fast det hände en rolig grej på hem vägen. Jag satt på tunnelbanan och smsade lite med Pelle, vi skrev typ att vi inte setts på länge och bestämde oss för att träffas på lördag. Sen när jag reser mig för att gå av i högdalen så ser jag plötsligt hur Pelle vänder sig om framför mig och bara stirrar jätte förvånat. Haha, det visade sig att hon suttit i sätet framför mig hela vägen utan att vi märkt det. Roligt sammanträffande, haha!

I alla fall så var det fem min tills hennes buss skulle komma så hon följde med mig till ica för att handla något till bussresan imorgon. Hon missade den första bussen och sen missade hon nästa också. Jag övertalade henne att skippa sin träning och följa med mig hem istället. Sagt och gjort, vi traskade längs vägen, oerhört långsamt eftersom hon försökte skriva ett sms tills in tränare, haha, snacka om att göra saker komplicerade. Här hemma packade vi ihop mina grejer, åt middag, åt "hemma gjorda" semlor och satt och pratade med bror min. Hon tänkte sova här men sen ändrade hon sig. Fast det kanske var bra ändå för imorgon ska jag upp vid fem för att åka till Romme. Längtar!

Jag fick en jättemysig kväll och nu är jag inte lika ensam längre! Synd att jag inte kan lägga in bilder på den här datan, ananrs hade jag lagt upp en fin på oss med skidglasögon, riktiga hetingar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0