inspiration

Sitter i köket med den bärbara datorn. Det är så praktiskt att ha en sån, man kan göra flera saker samtidigt och dessutom är det skönt med lite omväxling, att kunna sitta i olika rum när man pluggar. Just nu sitter jag med fötterna i ett varmt fotbad samtidigt som jag skriver min bokrecension och dricker té. Recensionen går bra. Jag har ju fastnat lite i mitt skrivande för tillfället, hittar inga ord och har svårt för att uttrycka mig, men jag är så inspirerad till att skriva nu så det är kul ändå. Har skrivit ungefär en halv sida än så länge men det kommer mer.


Det finns många saker som inspirerar mig i livet, en av dem är
Emmas blogg, hon gick i min parallellklass för väldigt länge sen och jag har nyligen hittat hennes blogg. Man blir otroligt sugen på att göra saker när man läser den. Sedan är det musik, framför allt
Håkan Hellström-låtar gör mig otroligt taggad på allt möjligt och jag vill bara skapa.


Just nu vill jag laga massa nya maträtter, jag vill experimentera med grönsaker, kryddor och allt möjligt.
Jag vill baka, och dekorera alla mina bakverk fint. Vill duka upp allting på ett stort bord och sedan ha ett stort kalas.
Vill skriva i min kokbok, där jag skriver upp alla recept jag tycker om. Jag började med boken för typ fyra år sedan, glömde bort den och hittade den för några veckor sen igen. Nu känner jag för att fylla på den med alla nya recept jag hittat och sedan lägga in bilder och göra den riktigt fin.
Sen vill jag göra mitt kollage och tavlor till rummet. Söka bilder, skriva ut, klippa, klistra, måla och göra fint.
Sist av allt vill jag göra spa till mig själv. Vill fylla badkaret med varmt vatten och olika örter, göra i ordning mina egna hårinpackningar och ansiktsmasker. Lägga mig i badvattnet med skön musik i bakgrunden och  bara slappna av för att efter en timme stiga upp, torka mig med en mjuk handduk och smörja in hela kroppen i krämer, lotion och allt som finns.


Om bara tiden räckte till allt jag ville göra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0