i wish you were here

Alla säger att lyckan inte sitter i utseendet, och inte självförtroendet heller. Jag var själv en av dem som sa så förut. Men det stämmer faktiskt inte helt. För om man inte är nöjd med sitt utseende måste man ju göra något åt det, för annars kan man ju inte ha så bra självförtroende. Eller självkänsla kanske det heter, jag vet inte riktigt skillnaden.. Men tillbaka till vad jag vill säga; Lycka finns aldrig där man letar
Lycka kan man inte leta efter
Lycka kommer när man trivs med sig själv, och på så sätt trivs med andra.
För att trivas med sig själv måste man ju vara nöjd, och för att bli nöjd måste man jobba på det man är missnöjd över. You see? It's all a circle and a circle has no ending.

Allting går ju bara runt runt runt och jag vet inte var jag ska börja. Dessutom misslyckas jag ju med allt jag försöker. För det första så har jag tappat kontakten med så många att det inte ens går att räkna. Vissa saknar jag, vissa betydde aldrig så mycket och vissa skulle jag kunna dö för att få träffa igen.
För det andra så spelar det a b s o l u t ingen roll hur lite jag äter eller hur mycket jag tränar, seriöst folk börjar liksom kalla mig träningsnarkoman, men jag går
f o r t f a r a n d e inte ner i vikt? Och för det tredje så håller jag på att förlora dig.. Jag vet inte varför, det bara blir så. Jag försöker att göra saker bra, men jag orkar inte att allt ansvar ligger på mig. Men jag vill ju inte förlora dig och då blir jag arg och då förstör jag mer.
                                             Då blir allting ännu mera fel...


                    Jag önskar att jag kunde göra någonting rätt

Kommentarer
Postat av: P

bra poäng där. Det där med självkänsla och att trivas i sig själv .)



love you !

2009-01-06 @ 22:33:20
URL: http://milka.blogg.se/
Postat av: P

bra poäng där. Det där med självkänsla och att trivas i sig själv .)



love you !

2009-01-06 @ 22:33:25
URL: http://milka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0