där förnuftet tar slut...

tar vidskepligheten över?
Jag har börjat se tecken för allting. Alltså inte tecken som i figurer utan mer åt det där andliga, vidskepliga hållet, eller vad det nu kallas, ni vet, horoskop och sånt.

Tro det eller ej men så här ligger det till; nästan alla mina horoskop stämmer. Speciella dagar/datum brukar det jätteofta hända mig något, om det står att jag kommer ha mycket i skolan, då har jag mycket i skolan, eller att jag ska träffa nya människor, då träffar jag nya människor. Horoskop är ju  iofs skrivna på ett sånt sätt att man lätt ska kunna relatera till sin vardag så det kanske inte är så speciellt, men det kommer mer! Bortsett från det där med horoskop så händer det skumma grejer. Varje gång när jag typ bråkar eller tjaffsar med någon över sms, eller om jag bara är osäker på om jag verkligen vill skicka ett sms till en person, blir det alltid ett fel. Typ "ingen täckning", "fel i nätverk" eller liknande... Fast det finns ännu ett bevis, jag skrev ju för någon vecka sen att jag bara ville kasta min mobil i väggen och slippa den, för att på så sätt kunna ha en helg för mig själv och slippa alla sms och telefonsamtal. Vad händer om inte att min mobil ramlar ner i en bruk med vatten och blir förstörd? Den funkade varken på lördagen eller söndagen, utan först på måndag kväll startade den igen. Det kanske inte låter så mycket men ändå, hur är det möjligt att jag ska låta bli att tro på dem?

haha snart börjar jag väl tro på spöken också! men jag gillar uttrycket (som jag i det här fallet kopplar ihop med historien om min mobil):
Be careful what you wish for because it might come true....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror på spöken .o

2009-01-28 @ 23:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0