this is the life

Idag har varit en bra dag faktiskt, mot förmodan. Igårkväll var inte bra alls. Jag låg i min säng och skulle sova men hade ångest och mådde dåligt, på grund av många olika saker. Att jag frös gjorde inte saken bättre... Vid ett tiden kom mamma upp och la en extra filt över mig iafa. Sen lyckades jag somna runt två ungefär men just då kände jag för att stanna i min säng resten av livet.

När jag vaknade imorse däremot var jag på bra humör igen och sötnöten Pelle lockade mig med en shoppingtur och fika med Magdaan och Hanna. Dagen blev riktigt lyckad, vi gick runt i lite klädaffärer på Götgatan och tog sedan tunnelbana till Gamla Stan och Café Kladdkakan för att vila lite. Vi hade mycket att snacka om och satt där i säkert en och en halv timme. Det var skitkul att få träffa dem igen och vi det ska definitivt göras om. Bowling nästa gång?

Kvällen blev också lyckad. Jag och Pellan gjorde smoothies och badade bubbelbad! Sedan såg vi the Notebook och nu sitter vi framför tv;n och ser på junior finalen i hockey.

Sitter med Pelles laptop så kan inte lägga upp några bilder idag, det får bli imorgon istället! Pusspusspusspuss och jag är lycklig faktiskt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0