Grattis pappsen

Idag fyller pappa år, grattis massor och stor kram. Stackaren står just nu och lagar mat, på sin födelsedag?! Fast jag hjälpte till lite grann. Egentligen skulle ju jag haft träning idag och han går hemifrån så himlans tidigt på morgonen, så vi firade honom igår kväll istället. Mamma var arg av någon okänd anledning så hon var inte med... men jag Gustav och Nico dukade upp fika i form av kringlor och snickerstårta med ett rosa ljus i, kaffe, blommor, paket och massa ljus för att få lite mysbelysning i vardagsrummet igår. Sen fikade vi och hade trevligt en ganska lång stund och han blev glad för alla presenter så trots att det var en dag för tidigt så hade han nog en trevlig födelsedag!


Kommentarer
Postat av: mli

Frida, har du frågat om tillstånd till att ta och ha gelehjärte-bilden på din blogg? Den är tagen av min kompis Hanna (http://emiliez.blogg.se/2009/february/uhu.html) och du måste fråga henne om tillstånd till att ha den på din blogg, annars får du ta bort den :S Copyright är copyright. Med all respekt /

2009-03-09 @ 18:43:40
URL: http://emiliez.blogg.se/
Postat av: mli

Jag gissar på att det var du som skrev i min blogg? Jag menade inte att vara elak, om det lät så. Det är Hanna G som tagit bilden, hon går i min klass.

2009-03-09 @ 21:38:30
URL: http://emiliez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0