motivation

Jag har verkligen inte ork till att plugga. Vad hände med mig egentligen? Vart tog min motivation vägen? Även om jag alltid brukar göra saker i sista sekund, så brukar jag verkligen göra dem. Jag brukar inse att det snart är försent och att jag måste sätta igång för att klara av det, men nu verkar jag ha tappad all förmåga att göra något alls. Gymnasiet var inte bra för mig. Jag går dit bara för att få närvaro och har inte lärt mig någonting på hela året. Förutom i matten, där är jag fortfarande lite motiverad.. Det kanske är för att det är det ända som känns nyttigt och lärorikt, på alla andra lektioner är det bara trams och ingen ordning. Imorgon har jag geografiprov. Jag har inte öppnat boken än och jag vet knappt vad vi har prov på. Jag vill verkligen få MVG men just nu är nog risken för IG större.. Jag har aldrig fått ett IG i hela mitt liv.

Jag hittade precis nya Vecko Revyn i brevlådan. Satte precis på vattnet nere i badkaret. Ska snart gå ner och hälla i lite badskum, fylla ett stort glas vatten och sedan sjunka ner i det brännheta badet med min tidning. Efter middagen kanske jag pluggar.. Jag får se..

Kommentarer
Postat av: mli

Sådär känner jag också :( Och har känt senaste halvåret. Det känns som om jag glömt bort hur man pluggar och så.. är jag så himla stresskänslig. Så fort det blir lite stressigt (obs lite) så lägger hela min kropp av, hjärnan stänger av sig helt och jag klarar det helt enkelt inte. Hmm.. hojta till om du får tillbaka motivationen igen!

2009-03-17 @ 19:35:09
URL: http://emiliez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0