sportlov med stora bokstäver

Jag är hemma igen. Hemma hemma hemma. Hemma i mitt stora gula hus. I mit lilla vita rum. I min stora rosa mjuka sköna älskade nybäddade underbara säng. Åh vad skönt det är. Efter ca 24 timmar i bilen och sammanlagt 12 timmars stopp på hotell, resturanger och bensinmacker är det riktigt skönt att återigen få röra sig var man vill, sitta var man vill och göra vad man vill utan att vara ihopklämd mellan 10 ölbackar, packning för 7 personer och framförallt, sex andra personer.

Lovet har gått fort som jag vet inte vad. Det känns nästan som om det vore i förrgår jag steg upp klockan fem för att packa det sista och sedan sätta mig i bilen för att åka neråt i världen. Men det var det ju inte. Inte alls. Det var åtta, snart nio dagar sen. Massor har hunnit hända på de nio dagarna. Det måste vara därför det gått så fort. Det skulle ta mig hundratals år att berätta allt men en snabb liten sammanfattning i form av en lista ska nog inte bli allför svårt, so here I go:

sett åtta avsnitt One Tree Hill
åkt bil i ca 50 timmar
åkt skidor en halv dag
åkt snowboard fyra och en halv dag
solat en timme om dagen
...utan att bli minsta brun är värt att tilläggas
ätit mest äcklig mat
ätit lite god mat och massa onyttigheter!
drunknat i snön
sett Forrest Gump
träffat väldigt saknade skånevännen
spelat massor av poker, knekt och plump
åkt lift i typ hundra timmar mer än jag åkt i backe

och mer minns jag faktiskt inte riktigt om jag ska vara ärlig. Det har hänt så himlans mycket under det här lovet så om jag kom ihåg allt skulle jag nog vara den absoluta motsatsen till guldfisk. Tyvärr inga bilder för datorn har ju pajjat, igeeeen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0