When they see you

Så många gånger som jag har bestämt mig för att ge upp och bara leva för min egen skull. Så många gånger jag har förträngt mina känslor, ignoretat mina tankar och inte låtsats bry mig. Så många gånger jag har ångrat mig.. Misslyckats, tagit tillbaka, förlåtit, bett om förlåtelse, försökt en gång till. Alltid detta velande. Vela tveka ångra, fram och tillbaka, så gott som varje dag.

Det är som pappa säger i trafiken, tveka inte utan kör. Om du tänker köra måste du göra det bestämt, du får inte verka osäker för det är på grund av osäkerheten som de flesta olyckor i trafiken sker. Visst borde samma sak gälla i vanliga livet? Om man har bestämt sig för något ska man göra det fullt ut, man ska lita på sin magkänsla och våga följa upp det man sagt. Fast jag vill inte riktigt göra det. Jag vill ha en chans att ändra mig. Jag tror på att folk kan förändras. Jag tror på att man kan lösa det mesta genom att prata om det.

Och mest av allt tror jag på viljan.
Om man har tillräckligt stark vilja, kan man ta sig igenom vad som helst. Viljan är det starkaste och viktigaste man har. Jag lever på min vilja, jag tror på mig själv, jag vill klara det här - jag ska klara det här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0