I'm in love with a fairytale

det är faktiskt sant, jag är helt förälskad i alla sorters sagor. Fast i och för sig var det väl inte bara det jag syftade på just nu. Norges låt är riktigt bra, bättre och bättre varje gång jag lyssnar på den. En sådan där glad låt, plus att han är söt, plus att hans bakdansare som gör volter och grejer var ashäftiga! Tittade inte särskilt mycket på Eurovision igår, men hade det på som lite bakgrundsmusik medans vi satt i soffan och snackade.

Efter middagen igår, som var grillat och supergott, träffade jag alltså Cicci. Vi var i lägenheten eftersom pappa inte skulle vara där. Pratade och pratade i all evighet om både det ena och andra, som alltid. Samtidigt åt vi på vindruvor, apelsiner, popcorn och té. När det blev mörkt tände vi ljus och sedan satt vi ett tag ute på balkongen. Det var en riktigt mysig kväll, måste absolut göras om. Dessutom är det perfekt med lägenheten, är det tomt där så har man ju någonstans att vara. Alltid något bra i det dåliga...

Vi sov över där också och jag drömde typ fem olika drömmar om att väckarklockan hade ringt, hon hade försovit sig, hon snackade i telefonen med Fridas pappa och en del annat, haha. Anledning? Hon hade match och skulle upp ganska tidigt. Vid åtta ringde väckarklockan på riktigt och hon drog tio minuter senare, själv låg jag kvar i sängen i en kvart innan jag gjorde iordning frukost. Jag älskar de där stunderna för sig själv på morgonen. Satt i vardagsrummet med en bricka framför mig fylld med både mackor, apelsin och kaffe. Kände mig riktigt vuxen!

det var dagens saga det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0