strulkväll

Gud vilken strulig kväll, och eftermiddag. Inte alls någon lugn hemmakväll eller fika för att fira mormors födelsedag som jag hade väntat mig. Efter skolan promenerade jag upp till gymmet och var där i ca en timme. Sedan mötte jag mamma för att fika, loppishandla och köpa middags mat. Vi drog oss hemåt och började göra i ordning maten som var klar kvart i sju. Klockan sju rusade jag hemifrån för att åka till mälarhöjdsbadet och möta Davidson. Det var riktigt fint där ute, solen glittrade i vattnet och massa barnfamiljer satt och grillade.

Tomas (tror jag) följde mig en bit på vägen så att jag kom tillbaka till Bredäng C, där tog jag tunnelbana till Liljeholmen. Väl där hade jag precis missat bussen och var tvungen att vänta i 40 minuter på nästa. Som tur var dök Frida L upp och vi hade sällskap hela vägen till Örby Skola. Sprang därifrån till Julia Borg för att hinna med pendeltåget mot Södertälje. Jag hann, däremot mötte jag inte Pelle och Anna där för dom hade satt sig på ett tåg som gick in mot stan istället. Av någon anledning blir jag inte förvånad, haha.. Kom till Södertälje vid tio tiden och satt där i en timme. Mobilen var helt död och jag höll på att somna. Fick tillslut tag i resvägen hem till Linda och nu sitter jag här vid hennes dator. Hon är dock försvunnen så det enda sällskap jag har är hennes mamma, tur att hon var trevlig!

Hoppas på att Pelle och Linda dyker upp här snart, men det får man väl se. Rörig kväll, men inte gör det mig något, vore ju tråkigt om aldrig nåt hände, så att säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0