en fin och inte helt vanlig måndag

Efter stormen kommer bevisligen nog lugnet. Igår kväll var en omvälvande kväll men när jag slutligen somnade hade stormen lagt sig och ingenting jag tänkte på kunde väcka elden inom mig igen. När jag vaknade var det samma visa och jag var varken glad eller ledsen, upprörd eller nöjd, jag var bara lugn. Tog blodprover och sprang till bussen vilket fick hela huvudet att flyga upp och ner på grund av misstänkt blodbrist. Kom fram till skolan en timme för tidigt och satt i korridoren med en chai latte och min bok.

Efter en kort skoldag åkte jag och Amanda in till stan och med mig hem följde en rosa klänning med dragkedja framtill och ett par stjärnörhängen. Funderar även på att köpa pajetttights, paljettlinne, julklänning och gröna klackskor, men vi får se vad pengarna räcker till. Spenderade tre mysiga timmar i fina lägenheten på Söder där vi mumsade på chokladtårta och tittade i H&M tidningar, suktade efter allt vi ville ha, stod på huvudet i garderoberna och åt två paket riskakor. Givande skulle jag väl inte beskriva den här dagen, men definitivt värdefull. Mysiga lugna eftermiddagar är alltid ett plus i kanten.

Jag får se hur jag gör imorgon, jag undrar om lärarna skulle godkänna min frånvaro om jag skrev "frånvarande på grund av psykisk nedbrytning" eller om det bara är fysiska sjukdomar som räknas in i deras sjukanmälningar. Den som lever får se, helt enkelt. Förhoppninsvis vaknar jag med ont i halsen och kan stanna hemma med pannkakor och Pippi Långstrump helt utan ångest imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0