läker tiden verkligen alla sår?

Massa pluggpluggplugg fast jag kan inte mer nu än innan jag började läsa ändå. Två oändligt långa och en kort skoldag kvar tills det mycket efterlängtade höstlovet. Det är inte klokt vad de här åtta veckorna har flugit förbi. På lovet ska det i alla fall bli kryssning, tédrickande, bullbak och massormassor av träning, jag ska prova på alla pass som finns på gymmet. Pengar kommer in på kortet om en vecka också så då ska jag shoppa.

Idag var jag på Moderna museét och analyserade sönder en bild av Salvador Dalí. Bilden föreställde en utdragen klocka, ett oändligt långt golv som sträckte sig bort i bergen, flera olika typers människor och en röd inklippt bil. Tiden, det var nog det jag kunde se. Tiden som vi lever i, tiden som varit och tiden som kommer. Händelser som inte går att ändra, personer som är försvunna och inte kommer tillbaka men också alla möjligheter som väntar oss. Tiden är ett faktum som inte går att undkomma, tiden finns alltid där och jagar oss, stressar oss. Det viktigaste är att acceptera att tiden har sin gilla gång, vare sig vi vill det eller inte. Acceptera att livet går vidare och att det inte alltid kommer vara som det en gång var. Acceptans är nog ett måste för mänsklig överlevnad för det är inte tiden som läker alla sår, det är först när man accepterar att livet är förändrat som såret kan läkas på riktigt.


fel bild men jag tyckte om den


Kommentarer
Postat av: emzak

Och jag som vill gå och se den utställningen! Vet du hur länge den pågår (för lat för att googla, haha)?



sv: Ja, jag vet :D Jag hittade videon av en ren slump på en random blogg och ba: shit! Minns inte längre vad det var för en blogg.. nåt med niotio..nåt...blogg.se :)

2009-10-21 @ 20:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0