vilse i dimman

Gotlandsflickor på middag hemma hos Frida en fredagkväll. Baginboxvin, Håkan Hellström och dansgolv, det är något visst med den kombinationen. Flashbacks från i somras som tusan och det var underbart. Vinet gjorde väl sitt till och sedan lite kladdkakesmet och seriöst skitsnack på det så var min kväll fulländad.

Jag var lycklig hela kvällen och det var nog första gången på riktigt länge som jag inte gjorde misstaget att skriva/ringa till någon på fyllan som jag ångrat dagen efter. Jag somnade lycklig, vaknade lycklig och idag har jag levt inne i dimman. Mina tankar har gått fram och tillbaka men inte till något jobbigt eller dåligt. Dock så måste väl erkännas att Twilightböckerna kan få ta på sig största ansvaret över att mina tankar inte flugit iväg åt fel håll, eftersom de böckerna just nu råkar uppta all min tid.

Lever fortfarande lite lätt inne i dimman och kan inte riktigt sätta fingret på var jag är någonstans, men jag har ätit glass med hallon och browniebitar i och jag har druckit kaffe. Imorgon ska jag gymma, se på fotboll och packa inför kryssningen. Sedan ska jag åka på kryssningen.

where you gonna run
and
where you gonna hide


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0