nothing is gonna make the world stop turning

Idag är allting brabrabra. Jag har på mig min nya mysis, lyssnar på min nya skiva och jag och Frida har haft minijul, druckit chailatte och ätit lussebullar. Är lite ledsen att min kortläsare inte fungerar för jag har massor av fina jul- och presentbilder på kameran.

Hur som haver har julen varit som en vanlig jul. Det är egentligen allting innan som är roligast, när man bygger upp förväntningar, gör iordning, fixar, pysslar och pyntar. Köpa presenter är alltid roligt och jag är nöjd med allt jag gett. Igår var jag i stan med pappa och Nico, sedan på bio med Jennifer. Efteråt satt jag på kafé i Slussen och drack kaffe. Ensam.

Det är oroligt underskattat att gå på kafé ensam. Jag undrar vad folk är rädda för, att andra ska tro att dom inte har några vänner? Att de ska se dumma ut? Eller är det helt enkelt så att man tycker att det är tråkigt att sitta där själv? Det tycker jag i alla fall inte. Det är mysigt och lugnt och skönt. Jag satt där och pysslade lite, i över en timme faktiskt. Och kaffet det var gott.

Såg Sagan Om De Två Tornen också. Och var med Sebbe.
Bra dag bra kväll bra liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0