I read something nice today

Jag har inte ens fått lön än men jag har redan bränt i princip hela, känns sådär lagom kul. Samtidigt är det en resa jag väldigt gärna vill göra så jag antar att det blir + - 0 och sedan några extra plus och då är allt bra igen! Första skolveckan efter lovet, och även den sista på terminen, börjar närma sig sitt slut och slutet innebär Fridas 18års vilket i sin tur innebär massor att fixa och massa skoj!

Har fått tillbaka två skrivuppgifter, en i svenska och en i engelska och jag fick VG på båda. Är det dumt att jag fick VG eller dumt att jag får ångest över betyget? Hur som helst är det ganska svårt att ändra på dem eftersom det var över en månad sen jag skickade in dem och eftersom jag har bestämt mig för att inte må dåligt över sånt jag inte kan förändra känns det som att jag borde släppa det och gå vidare, men med tanke på att spanskapresentationen imorgon kommer gå uruselt och bilduppgiften till igår också gick dåligt är det lite svårt att inte gräma sig.

Det börjar nog bli dags för mig att läsa klart boken "Duktighetsfällan" för jag känner att jag är på väg rakt ner i den just nu.

dröm sött, godis och pussel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0