tankeställare

Det är underligt hur olika människor kan påverka en så starkt men ändå på så olika sätt. Jag är skitförbannad just nu och så arg över hur vissa personer behandlar mig. Jag vill inte bli kritiserad för mitt sätt att sköta mitt liv på. Antingen får folk gå med mig eller också uppmuntra mig till att ändra på något. Om jag är glad vill jag fortsätta vara glad. Om jag är arg vill jag troligtvis prata med någon. Om jag är ledsen vill jag att någon hjälper mig. Jag vill inte att någon förstör mitt glada humör eller försöker tala om för mig hur fel jag har när jag redan är ledsen och arg. Det är underligt hur folk inte kan förstå det själva, men jag vet inte. Jag kanske gör samma sak?

Håller i alla fall på att lära mig att inte ta åt mig allting. Låta det rinna av som vatten och låtsas som ingenting. Försöker vänja mig vid att allt inte alltid är perfekt och att alla inte går att lita på, vissa vänner är bättre i vissa situationer.

För att återgå till hur människor påverkar så läste jag nyss en otroligt bra krönika. Jag tycker om när folk engagerar sig och jag tycker om att läsa det som andra skrivit. Det ger en liten inblick i någon annans liv och jag tycker att det är fint hur en del människor vågar visa sig så öppna och sårbara. Det borde uppskattas, inte smutskastas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0