you were just checking if I were OK

Jag har verkligen haft fullt upp senaste veckorna, så fullt upp som jag inte brukar tycka mo att ha, men som jag faktiskt har trivts med just nu. Trots att det blivit väldigt stressigt. Trots att jag inte sovit på en vecka. Trots att jag inte kunnat koncentrera mig på något alls. Jag har bara koncentrerat mig på att leva för en gång skull, på att leva och må bra och det är precis vad jag gjort.

Måndag var roligaste skivan jag varit på hittills. Collage, mycket folk, bra musik, mycket dricka, massa kända ansikten och massor av dans.
Tisdag var också skiva, kände inte riktigt lika mycket folk men det var grymt kul ändå, kom hem lite tidigare pga att jag slapp gå från Svedmyra denna kväll...
Onsdag blev det träning och försökte sova tidigt men hann knappt ändå.
Torsdag träffade jag fina Anna som var i Stockholm över helgen och vi gick på stan och sedan hängde vi här, åt chips, promenerade och pratade om allt och inget enda till halv ett på natten.

Fredag skulle bli min filmkväll men blev istället utgång med Anna, Pelle, Frida och några vi träffade ute. Sjukt värd kväll, chill och lite dans. Vi kunde till och med sitta utomhus.
Lördag var också tänkt att vara min hemma-filmkväll och jag laddade upp med godis, film och saft. Övertalades att följa med ut med Mogge, Norrläningen, Magnus och Frida och jag hade i alla fall en grymt rolig kväll med ölhäng och massa skitsnack inpå småtimmarna.
Söndag var fullspäckade med jobb, match och nästa skiva. Förade med Anna och Frida och sedan åkte vi till Söder. Träffade återigen massa folk jag inte sett på väldigt länge och hade en mysig men inte alltför sen kväll.

Grymt upptagen vecka med andra ord. Men sjukligt värd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0