when it is love

Hade en finfin dag igår som började med att jag mötte upp Frida på jobbet. Sedan drack vi (efterlängtad) chai och traskade runt i centrum. Fick med mig lite små välbehövliga saker hem och en väldigt obehövlig klänning. Obehövlig för att jag ju håller på och rensar ut bland mina klänningar, men men. Sedan köpte vi lunch och åkte hem till Fridis.

Drog in mot Gamla Stan vid sex tiden och provade kläder i Deas Indiskabutik. När Camilla kom och Dea stängde irrade vi runt på bakgatorna på Söder för att hitta någon bra restaurang. Åt god mat och drack vin, pratade om allting som bara vi kan göra, skrattade åt ingenting som bara vi kan göra. Pelle kom förbi en snabbis och även Lisa kom efter en stund. Vi gick vidare och drack öl på ett uteställe och samtalen gled in på lite.. roliga ämnen.

Slutligen var det bara vi tre som startat kvällen som var kvar. Gick vidare till kvällens tredje ställe med Frida och Dea och där hade de förstört sina kortapparater så vi skramlade ihop våra sista enkronor till två cider att dela på. Bra kväll. Fin kväll. Världens finaste flickor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0