jul i sikte

Så var det första december då och näst sista dagen på jobbet. Som trevlig överraskning här hemma hade en liten tomtenisse spikat upp min julgran på väggen så jag fick ett litet paket med en fladdermusreflex i dagen till ära.

Det har även varit många svängar fram och tillbaka huruvida vi ska handla julklappar idag eller imorn och därmed även om jag ska gå på hockey ikväll. Utfallet blir som så att det blir middag med mammsen, sedan hockey och sedan en sväng förbi ICA för att köpa bullar/choklad till jobbet imorgon. Imorgon blir det endast sex timmars jobb och sedan in till staden för traditionell julhandel med NKs julskyltning, fika på Sturekatten samt lite julklappshandel i Hornstull och i den stora staden.

En kväll här i veckan ägnade jag även åt att göra min lilla julkalender med en bild per dag och i år har jag sett till så att det blir av varje dag samt att alla bilder är mina egna. Som jag tycker om. http://blueberrymoon.webblogg.se/julkalender/ , det blir en bra början på den här julen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0