sexy and you know it

Det snöar ute och jag är lycklig idag. Igår var en av världens bästa kvällar - inte helt oväntat med tanke på att jag var ute med världens bästa gammelvänner - och idag mår jag antagligen precis som jag förtjänar, har ändast lyckats få i mig en liter vatten och en liter julmust men det är det värt. Vi myste med halvfabrikats/halvhemmagjord pizza och cider till middag. Vi spelade spel och delade ut finfina julklappar och drack varsin flaska vin. Vi skrattade så vi grät, lekte jag har aldrig och gled in på lite annorlunda spår och fastnade nog där.

Stadsfärden kom plötsligt och ingen var riktigt beredd eftersom tiden gått fortare än vad tiden brukar gå. Dans, drinkar, dans, dans, drinkar och dans gjorde resten av kvällen och det som jag hade glömt när jag vaknade har gjort sig påmint allteftersom under denna lyckliga, dimmiga och halvtråkiga dag.

Slutet på kvällen är väl antagligen redan vida känt men jag ska nog inte ge några detaljer. Det var inte mitt smartaste val här i livet men samtidigt är jag lycklig idag och var lycklig hela natten så några snedsteg sådär kan vara tillåtna för att jag ska få må bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0