we both know

Min käre broder påstår att människor med högt blodtryck oftare känner sig stressade och lättirriterade över onödiga situationer. Så som att man blir arg över att idioter verkligen får köra bil i Stockholm eller att personer i stan går löjligt långsamt så att man måste gå slalom på gatorna för att ta sig fram inom rimlig tid.

Det får mig att undra om jag har högt blodtryck, om han är helt ute och cyklar eller om jag bara är en sådan person som stör mig på urfåniga saker som jag inte kan påverka och därför egentligen borde ignorera. Och jag undrar alltid över varför jag reagerar som jag gör i många situationer men jag verkar aldrig riktigt få något svar. Vilket får mig att anta att jag bara är en sådan människa som reagerar över saker i min omgivning som är fel eller inte som jag vill. Acceptera världen som den ser ut och gå vidare säger de flesta, jag funderar på om jag ska inse att jag fungerar som jag gör och strunta fullständigt i vad 'de flesta' säger och därför fortsätta irritera mig på onödiga saker. Som sagt, det är ju bara mig det stör och om jag känner att jag vill slösa min tid på sådant kan jag väl få göra det också.

Och jag tror egentligen inte att det finns så mycket som man som människa inte kan påverka. Det går inte att förändra det som redan skett, men nog måste man alltid kunna förhindra att samma saker händer ännu en gång?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0