at the end she said to me;

Jag vill ha sommar, ha converse, vill använda mina klänningar, vill flytta hemifrån, vill dricka kaffe och läsa mina gamla utnötta böcker, bära varor i en korg istället för en plastpåse, ligga i gräset, plugga på riktigt, göra i ordning, sitta i en fåtölj och stirra in i väggen, vill lyssna på bra musik och vill skriva i min bok.

Jag vill inte åka till Thailand. Vill inte ta ett sabbatsår, inte gå ut och festa, inte supa, inte kröka, inte umgås, inte ha sex på en strand, inte prata, vill inte banta och få anorexi, vill inte bli modell, resa, skaffa ett jobb, bli rik, ha pojkvän, sminka mig, vara snygg, vara omtyckt. Vill inte vara allt som alla vill att jag ska vara.

Jag vill åka på festival och gå runt i gummistövlar. Jag vill ha fula kläder på mig. Jag vill ha en tatuering, en piercing, en drömfångare, en ring, en fotlänk. Vill spela fotboll, gå ut och springa på en väg utan snö, spela tv-spel och stirra lite mer i mina böcker. Vill sitta i min fåtölj och läsa samma bok om och om igen, tills jag kan den utantill. Jag vill ro och jag vill sola. Jag vill bara vara utan att behöva vara.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Haha, jag hoppades att dom här hade fötter. Men nej, fan =p



http://www.okaeri.se/cosplay/42

2011-01-30 @ 18:08:04
URL: http://jenniferkatarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0