märker du hur fort det går?

Jag tror att det finns väldigt många personer som blandar ihop sig själva med den de vill vara. Självklart är det många som inte gör det, det finns ju hundramiljontals människor som tycker att de är otillräckliga, vill vara någon annan eller inte tycker att de duger. Och sen finns det ju alltid den där lilla klicken människor som tycker att de är perfekta.

Men jag tror att det finns några andra också. En liten del av människorna som är en person men hela tiden strävar efter att bli lite annorlunda. Försöker ändra vanor, beteenden och liknande. De är inte som människorna i den första kategorin, de ser inte sig själv som odugliga, men de är inte heller som kategori nummer två, perfekta enligt sig själva. De är något litet mellanting som pendlar fram och tillbaka mellan att vara den de är och vara nöjda med det och nästa dag kan de vara otillräckliga och försöka ändra sig. Det är de som kan ändra något och bli supernöjda, leva ett nytt liv, i en ny tillvaro och ha "förändrat sin livsstil".

Men det är viktigt att inte blanda ihop vem man är med vem man vill vara. Det finns mycket man vill men som aldrig kommer att bli. Det finns många drömmar som aldrig går i uppfyllelse och många planer som går i stöpet. Saker händer och saker förändras. Det är viktigt att inte tappa bort sig själv i jakten på den man tror att man vill vara för plötsligt kan man vakna upp en dag och inse att man inte är den man ville vara, man är inte den man var och man har förlorat mycket på vägen. Man vaknar upp och inser att ingenting blev som man ville för att man inte kunde skilja på drömmar och verklighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0