play me

Helgen blev precis tvärtemot vad mina känslor försökte övertyga mig om efter jobbet i fredags. Jag spenderade två timmar på gymmet och åkte sedan hem, hade idolkväll tillsammans med Gustav och Bella och åt godis. Lördagmorgon insåg jag att träning var uteslutet men att jag absolut INTE kunde stanna hemma hela dagen så jag åkte in till stan och upplevde det bästa lyckoruset på länge. Jag tittade i affärer och tänkte på jul och julklappar och julmys och var allmänt lycklig. Jag kände att materielllycka visst existerar eftersom jag blev gladare och gladare för varje affär jag besökte.

Efter ett par timmar på stan insåg jag att jag behövde en förändring och sagt och gjort blev det en tur förbi Skanstull innan jag åkte till Farsta och impuls-hälsade på Frida. Födelsedagsfirande och utgång på kvällen och jag var lycklig rakt igenom, hela dagen, varje timme och minut.

Söndag fånlog jag hela dagen och det kan nog vara den där dagen efter-känslan som skänker mig lugn, eller också var det bara en bra dag för jag insåg att mitt liv verkligen var perfekt. I alla fall under de tre dagarna som passerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0