my body wants you

Har haft en brabrabra helg. Omringad av endast de finaste människorna just nu. Grönan och Linnros i torsdags var precis så bra som jag hade antagit redan innan. Solen tittade fram lagom tills att jag gick hemifrån och sushi med Jennifer på en trappa vid båtarna var mysigt. Konsert med bra musik och sällskap av Jennifer, Livia och Emma var fint.

Fredag blev rätt lugn. Gick omkring hemma halva dagen och fick en del trevliga telefonsamtal från gamla jobbvänner. Åt ännu en gång sushi från Gullmarsplan, med min låtsas vän Morgan den här gången. Till skillnad från torsdagen började det spöregna lagom tills att vi skulle åka in så det blev bil. Sedan hängde vi hemma hos mig ett tag tills han åkte hem och jag åkte till Marcus för tacomiddag, fotboll, soffmys och övernattning.

Lördag bestod av myslunch med laget innan det var dags för säsongens första match och årets andra förlust. Därefter blev det stress (skjuts med snälla Filippe) in till Slussen för att ta bussen vidare mot Lagnö och Johanna. Mötte upp Johanna och Jenni i centrum och de hade köpt sushi, tredje dagen i rad. Sedan drack vi varsin 1,5 liters cola, åt chips och gurka med dip och såg chicflick filmer halva natten. Och gosade med finaste hunden.

Ibland är livet bra.

Kommentarer
Postat av: En sida för terminalglasögon

Nice med lugna och bra helger.

2011-09-05 @ 15:24:01
URL: http://www.terminalglasogon.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0