the stars of your love

Det är en enorm skillnad mellan att tänka på sig själv och att vara egoistisk. Det är en enorm skillnad att se till sig själv i första hand och att såra andra. Det är svårt att veta var och när och hur man ska kunna hitta sig själv. Det är ingen lättare uppgift att veta va man vill göra. Det är omöjligt att få allt det där man drömmer om, att alltid vara lycklig, att alltid vara stark.

Ändå upphör människor aldrig att försöka. Ändå inser jag heller aldrig riktigt var jag själv står förrän det har pågått en sekund för länge och mitt steg plötsligt hänger fritt i luften. Ändå fortsätter man som man alltid gör.

Men jag är lycklig nu. Jag är glad idag efter kaffe och lite handel i fina stockholm stad med min fina igår.  Jag är glad idag för att jag ska klä på mig, gå ned till bussen, köpa fem kilo godis och sedan gå hem. Träffa Mogge, träffa Frida, köpa gymkort och träna. Äta middag med pappa och sedan gå på hockey.

Jag är lycklig för att jag inte har något att göra på dagarna, för att jag får tillbringa all min tid med precis det som känns bäst. Att pengarna rinner iväg är väl ett annat problem. Men sådant brukar lösa sig. Jag är äntligen fri.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0