En tisdags alla intryck

Halva kvällen var en riktigt jäkla pain in the ass då jag mådde illa halva hockeymatchen och hade ångest som kröp i varenda del av kroppen. När målen kom och jag slapp bita på naglarna av nervositet släppte en del av det men ryggen kröp det som alltid i ändå. Ett egentligen helt obetydligt sms gjorde att det kändes som om jag hade fått ett slag i magen och som att jag bara låg på marken som en strandad fisk och kippade efter luft i sisådär trettio minuter men även det gick till slut över.

Lite för mycket intryck för en och samma dag egentligen och att bli dumpad en andra gång kändes väl inte som världens bästa avslut på saker och ting. Samtidigt tänker jag att jag ska vara positiv och se det som en ny vändning, som en ny chans att göra saker och ting bättre på. Jag vet inte hur allt ska gå men om det gick en gång borde det väl fungera även den andra gången.

Föga oväntat är jag ensam hemma ikväll igen och som vanligt slösar jag bort min dyrbara tid då jag kan sova på att oroa mig över helt meningslösa saker så jag räknar med att vara slutkörd när jag vaknar imorgon. Men den som lever får se, och det räknar jag med att göra imorgon.

So long.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0