samma gamla hjulspår

Börjar få tillbaka den där känslan jag hade vid den här tiden förra året. Jag känner att Stockholm för tillfället har gett mig vad det har att erbjuda, som att jag inte har något mer att hämta här. Börjar längta till ett nytt ställe, med främmande platser att upptäcka, nya omgivningar, andra människor att lära känna och något nytt att ge mig. Jag måste sluta cirkla runt i mina väl uppkörda hjulspår.

Det är som om jag har kört fast i mitt eget liv och inte vet hur jag ska ta mig vidare. Enda sättet jag kan komma på är som vanligt att förändra något och den här förändring behöver vara aningen större än mina vanliga tilltag, som att byta hårfärg eller köpa nya kläder. Jag behöver en förändring som har med själva livsstilen att göra, en förändring som känns rätt i mitt hjärta och som kan leda mig tillbaka.

De där till synes ytliga förändringarna jag i vanliga fall gör är mest som en påminnelse till mig själv, som en liten inspiration till att allt är möjligt och för att motivera mig till något nytt. Nu behövs något större, och något starkare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0