vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

Den här veckan har det verkligen känts som sommarlov och semester på riktigt och jag har varit så genomlycklig! I tisdags åkte jag och mamma in till stan och fikade på en stor segelbåt vars namn jag inte kan stava till men som ligger mittemot slottet, alltså ute på Skeppsholmen. Vi drack kaffe och åt äppelpaj med vanliljsås och satt i solen. Sedan promenerade vi mot tunnelbanan men innan vi hann gå på kom vi på att vi var hungriga så fortsatte promenaden mot Gamla Stan och satte oss på en restaurang. Åt världens godaste foccacia med grillade grönsaker och halloumi och drack vin och cider och hade en mamma och Frida kväll. Sedan promenerade vi lite till och när jag väl var hemma ville jag inte alls sitta inne eller gå och lägga mig trots att klockan var tio så jag gick ut och sprang och det bara snurrade av lycka överallt omkring mig.
 
På onsdagen lekte jag med syskonen ute i trädgården och solade hela förmiddagen. Efter lunch var jag sugen på Coffee Cooler från Seven-11 så jag och Nico begav oss iväg på promenad till Gullmarsplan, sedan vidare till Skanstull där vi shoppade lite och därefter hem för restaurang middag med pappa, Katrin, Gustav och Bella. Två hela familjedagar sådär. Onsdagskvällen/natten spenderades med underbart sällskap först på söder med lite vin och sedan lite längre in i stan med lite starkare drinkar och jag dansade och dansade och dansade och blev aldrig trött för jag var alldeles för glad. Kom hem alldeles lagom vid halv sju och mötte pappa som var påväg till jobbet.
 
Sov inte särskilt bra och inte särskilt länge för att sedan på torsdag eftermiddag möta upp Linda för fika och middag inne i stan. Vi promenerade och satt och pratade och pratade och pratade och ibland slår det mig bara hur mycket jag älskar och saknar vissa människor.
 
Det är bara kärlek rakt igenom för tillfället och jag önskar att jag kunde stanna kvar i min rosaskimrande lilla lyckobubbla ett tag till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0