änglavingar av spunnet socker

Fin måndag idag och trots att jag vridit och vänt mig i sängen halva natten och legat vaken mellan tre och fem så har jag inte varit överdrivet trött idag. Antagligen tack vare tre koppar kaffe vid halv nio-snåret och det fina vädret. Det tål att sägas hur många gånger som helst men den där solen och det här vårvädret ger mig lyckobubblor i hela kroppen.

Idag har en ny liten tanke slagit rot i mig och jag håller just nu på och funderar på om det vore bra eller inte. Jag lever ju redan lite halvt i mina andra världar när jag läser mina böcker och glömmer bort den där verkligheten då och då. Nu undrar jag om det är dumt att skapa sig en egen liten fantasivärld, en liten lyckobubbla dom skyddar mig från saker som gör ont. Ungefär som en tillverkad värld med bara positiva energier. Allting som har med positiva känslor att göra borde ju egentligen vara bra men jag är rädd att jag ska börja inbilla mig saker som inte är verkliga. Dock måste jag ju berömma mitt psykiska tillstånd som lite för bra för att jag helt plötsligt skulle börja tro att jag på riktigt levde i någon av fe där fantasivärldarna som jag tänkt att skapa mig.

Och sedan kom jag på en sak till. Eftersom jag reda. Börjat tänka på det här kommer jag inte kunna släppa det, så nu ska jag göra lite armband och sedan en ängel och sen ska jag leva i min glittrande bubbla ett tag så att jag kan må bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0