Ups and downs

Igår var en sådan där dag när humöret verkligen pendlade från toppen till botten hela dagen. Jobbet gick så trögt på förmiddagen och alla verkade vara ledsna och gnälliga. På eftermiddagen lugnade det ned sig och när solen kröp fram var vi ute och då var det väldigt fint. Då fick jag fredagskänsla. En liten extra vända på hempromenaden och jag kände verkligen att jag hade energi för att ta tag i det där pluggandet. Men nej, så var det inte alls när jag väl satt där och det märktes verkligen att det är snart ett år sedan jag satt i skolbänken sist. Plus att jag alltid har behövt den där piskan i ryggen, det räcker inte med bara motivationen och eftersom det är två veckor kvar till Högskoleprovet fanns inte pressen där. Det gick, som det kanske märktes, helt åt helvete. Jag grinade för första gången på jag vet inte hur länge och sen var jag arg i flera timmar.

Det hela blev bättre när middagen, beståendes av lax och pommes, dukades fram på vardagsrumsbordet och hockeyn satte igång. Det är verkligen skönt att vi har fler sportkanaler nu när slutspurten är här för jag kan se på hockey i princip dygnet runt och det lugnar ner mig lite när jag energin ligger fel. Vinst på det också och kvällen hade vänt till något bra.

Idag ska jag fika med mamma inne i stan och sedan ha lite hockeykväll igen.
Känner att alla energier är positiva och den där kreativa skaparlusten är närvarande. Frågan är bara hur jag ska utnyttja den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0