En lite försenad långhelgs resumé

Var äntligen lite långledig, fast egentligen inte då jag jobbade fredagen. Men sommarkänslan och helgens tidsfördriv gav en känsla av att vara ledig i alla fall. På onsdag eftermiddag tog jag bussen rakt ut i skogen (det vill säga till Stavsnäs) för att sedan sätta mig på båten till Sandhamn och Sara. Där tillbringade jag en fin onsdagkväll och torsdag. På kvällen tog vi båten hem igen och åt sushi o stadsvärmen.

På fredag jobbade jag men det var en lugn dag på jobbet som främst ägnades åt datorjobb för en gång skull. Sedan åkte jag till landet där solen sken och det var sommarvarmt. Tillbringade en hel del tid nere på bryggan där vattnet var alldeles för kallt för att ens bads fötterna i men alldeles lagom vackert att betrakta. Var även ute på långpromenad i skogen där jag trodde att jag gått vilse men på något mystiskt vis endast lyckats gå i en cirkel runt alla husen. Kom ned till andra sidan av vattnet och där fanns en annan fin brygga.

Fick prova på att köra lite moppe, en gammal, och då menar jag väldigt gammal, grej som knappt gick att starta eller stänga av. Kul var det i alla fall, och jag välte ju inte fast jag körde sakta. Därefter var jag väldigt glad och lycklig och nöjd och belåten och massa andra adjektiv. Tog bilen tillbaka till Stockholm, spenderade kvällen på en uteservering i Medis och sist men inte minst en solig söndag med frukost hos mamma och sol på Saras balkong.

Och idag är det prick två veckor till min tjugoårsdag. Tänk vad fort tiden går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0