om att leva

Jag har ont i hela benen, ungefär trån den yttersta kanten på min tå upp till höfterna. Kan dessutom lägga till axlarna och skuldrorna. Och just idag har jag även ont i magen och i nedre delen av ryggen. Känner mig ungefär som en åttioåring men det gör egentligen inte så mycket för det måste väl göra lite ont ibland, så att man känner att man lever. Livet är ingen dans på rosor och som Alfons Åbergs otroligt smarta och pedagogiska pappa säger så skulle det inte vara roligt om det hela tiden var roligt. Punkt.

Jag har jobbat ihjäl mig senaste tiden och bara denna vecka har jag öppnat två gånger. Jag går hem och däckar i soffan de få dagarna jag inte har något annat inplanerat. De flesta dagarna har jag dock haft planer vilket har resulterat i att jag spenderat knappt tre nätter hemma och ingen tid alls i min soffa. Idag slutade jag ett och som jag har längtat efter den här dagen. Bestämde redan i måndags att jag skulle gå hem och sola på baksidan om det var fint väder så nu när solen kikar fram tror jag att jag ska gå och göra en smoothie med vanliljyoghurt, hallon och blåbär. Sen ska jag äta brieost. Har fått konstiga cravings på sistone. Brieost med gurka samt knäckemackor med mjukost och tomater. Jag dör så gott.

Lever och mår bra, har ingen tid till någonting och undrar om det är så här det är att vara tjugo. Eller om det bara är så här det är när jag är tjugo. Ångrar i alla fall ingenting och även om jag spenderar kvällarna helt utslagen, helgerna helt utslagen och stress över jobbet så älskar jag mitt jobb. Älskar mina barn. Vill vill vill vill vara kvar ett år till. Ska be på mina bara knän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0