"Aim higher in case you fall short"

Dagen har bestått av tre helt enorma prövningar efter dessa soffliggar-dagar. När jag vaknade var jag, hör och häpna, hungrig igen så jag stekte omelette med vitlök och massa grönsaker och mozzarella. Sen diskade jag vilket innebar att jag stod upp i säkert 20 minuter i sträck, utan att bli helt slut. När jag väl hade ätit kände jag mig faktiskt riktigt pigg så jag bestämde mig för att bli lite fräsch, det är konstig hur ofräsch man kan lyckas bli av att bara ligga under täcket i tre dagar. Tog en lång, varm dusch och efter det orkade jag till och med ta body lotion, klä på mig OCH borsta håret innan jag behövde en timmes välförtjänt vila, med lite en kopp blåbärsté, som jag faktiskt kände smaken på idag, och lite hunger games.

När jag väl hade vilat upp mig kändes det inte alls bra att bara ligga i soffan och se det fina vädret genom fönstret så jag bestämde mig för att lite sol och frisk luft skulle vara bra för att påskynda mitt tillfrisknande. Tog med mig kameran, promenerade till affären, handlade och tog en liten omväg tillbaka så att jag kunde fota lite fina höstmotiv. Promenaden, som säkert tog hela 20 minuter och därmed har gett mig säkert en timme i upprätt läge idag, tog slut på mina sista krafter och gav mig träningsvärk i benen.

Väl hemma har jag lyckats läsa färdigt min bok och bytt till fortsättningen. Det är konstigt hur jag hela tiden verkar vara på nästa bok i tanken för nu när jag läser catching fire gör jag inget annat än att tänka på mockingjay, som är den tredje boken. Och sen när jag läst färdigt alla tre kommer jag väl säkerligen börja om igen. Jag har lite svårt att leva i nuet alltså. Hela tiden före "min tid" enda tills allt tar slut, då försöker ja återuppleva allting istället.

Jaja, det är ju i alla fall en av de två bästa bokserierna i världen. Så mitt beteende kanske kan ursäktas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0