Jag saknar dig mindre och mindre

Har haft två ganska bra dagar, trots att jag är sjuk. Har legat i soffan i princip dygnet runt sedan i måndags eftermiddag. Har sovit cirkus 70 % av tiden och när jag varit vaken har jag tittat ut genom fönstret, zappat på tvn, läst hunger games och spelat wordfeud. Ganska så avkopplande och ganska så precis vad jag behövde efter de senaste veckorna.

Har levt på blåbärsté, färskpressad apelsinjuice, vatten och choklad. Har drömt och dagdrömt. Har inte tänkt särskilt mycket allt utan för en gång skull lyckats koppla bort alla tankarna. Jag vet att man inte ska önska att man ska bli sjuk, det är det dummaste och mest oeftertänksamma man kan göra, men jag har vandrar så nära den där väggen nu i några veckor att det faktiskt behövdes lite fysisk sjukdom för att jag ska orka med allt.

Halsondan börjar lägga sig, snuvan är nästan borta men hostan är kvar och rösten är svajig. Huvudvärken tvingar mig att blunda halva dagarna men för att vara helt ärlig vet jag inte om det faktiskt hänger ihop med förkylningen eller bara beror på kaffebristen. Hur som helst blir jag hemma hela veckan och på fredag ska jag hem till villan för att ha filmkväll och tacomys med syster och bror. På måndag ska jag må bra igen. På alla sätt och vis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0