Den långa listan

Har varit väldigt mycket att göra såhär i början så bara för att få någon slags överbklick och känna att jag faktiskt åstadkommit något måste jag göra en liten check-lista:


-Flytta!!
-Köpa bokhylla
-Köpa förvaringslådor
-Ändra folkbokföringsadress
-Hitta skolan
-Hitta samlingsplatsen
-Eftersända posten
-Fixa GUkort
-Ringa kommunal
-Ringa lärarförbundet
-Kolla upp försäkringar
-Ansöka om CSN
-Kursregistrering
-Sicka in studieanmälan
-Ringa mecenat
-Skriva avtal
-Anmäla konto för CSN
-Köpa kurslitteratur
-Gå med i studentkåren
-Fixa cykel
 
Så... Lite, till och med ganska mycket har jag ju faktiskt hunnit med. Och det på bara mindre än en vecka. Känner mig rätt nöjd ändå och på måndag när skolan faktiskt har börjat så kommer jag att kunna fixa det sista och sen kan jag slappna av ytterligare lite.
 
Bortsett från min långalångalånga lista är allting jättebra. Skolan är lagom förvirrande och organisationen kaos. Vi är närmare 240 elever på mitt program och därför har vi blivit indelade i grupper. Grupp A, B, C och D. Därefter har de delat in oss i mindre grupper för att vi fortfarande är för många, så då blev vi A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1 och D2. Eftersom det inte var tillräckligt krångligt så så har de dessutom delat in oss ytterligare gånger så att man antingen tillhör A1-12, B1-12, C1-12 eller D1-12 och därefter har de olika konstellationer i olika kurser och vid olika seminarier så som "grupp A1-3", "grupp B1-6", "grupp C7-9" eller typ "grupp D7-12". Facebookgruppen fullkomligen exploderar med frågor från folk som inte har någon aning om vilken grupp de ska tillhöra och därmed vad de ska befinna sig på måndag morgon.
 
Ja... Organisationen verkar inte vara det lättaste.. Vare sig att förstå eller anordna verkar det som. Förhoppningsvis är det möjligt att hitta schema snart. Jag har i alla fall fattat mina grupper. D, D2 (som tydligen är samma som D7-12) D11, och D10-12. Hmm. Det är ju som att de vill att vi ska gå vilse och inte fatta någonting första tiden. Man får hoppas att det ger sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0